Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een wasdroogcombinatie

Een wasdroogcombinatie is een apparaat dat zowel je kleding kan wassen als drogen. Dit kan erg handig zijn als je weinig ruimte hebt, omdat het de functies van een wasmachine en een droger combineert in één apparaat. De prijs van een wasdroogcombinatie kan echter sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals merk, capaciteit, energie-efficiëntie, en de specifieke functies die je wilt.

Als je op zoek bent naar een basismodel, kun je verwachten dat je ergens tussen de € 400 en € 700 moet betalen. Deze machines hebben vaak de basisfuncties die je nodig hebt, maar misschien niet de geavanceerde technologieën of het ontwerp.

Voor een middenklasse wasdroogcombinatie, waar meer functies en betere energie-efficiëntie bij komen kijken, kun je verwachten dat je tussen de € 700 en € 1.200 betaalt. Deze machines zijn vaak duurzamer en bieden meer programma’s en opties voor je was- en droogbehoeften.

Als je op zoek bent naar een high-end model met de nieuwste technologieën, zoals stoomreiniging, WiFi-connectiviteit, en andere geavanceerde functies, dan kun je verwachten dat de prijs ergens tussen de € 1.200 en € 2.500 ligt.

Houd er ook rekening mee dat je mogelijk extra kosten hebt voor installatie, en het kan ook verstandig zijn om naar garanties en servicepakketten te kijken. Winkelverkoop en promoties kunnen ook invloed hebben op de prijs, dus het kan de moeite waard zijn om rond te kijken en verschillende winkels te vergelijken om de beste deal voor jouw behoeften te vinden.

Kortom, de kosten van een wasdroogcombinatie zijn afhankelijk van de gewenste functies, het merk en de kwaliteit, en liggen doorgaans tussen de € 400 en € 2.500.

Best washer dryer combo brands couple choosing washer dryer in the store 1

De beste wasdroogcombinaties van 2024

1

LG GD3M108N3 Direct Drive – 8/5 kg

Bekijk review
2

Samsung WD80T654ABH/S2 AddWash – 8/5 kg

Bekijk review
3

Miele WTD 163 WCS – 8/5 kg

Bekijk review