Veelgestelde vragen

Hoe kan ik alleen centrifugeren met mijn AEG wasmachine

Als je enkel wilt centrifugeren met je AEG wasmachine, volg dan deze stappen.

Controleer eerst of er wasgoed in de trommel van de wasmachine zit: de wasmachine heeft iets nodig om te centrifugeren, dus zorg ervoor dat je enige kleding of linnengoed in de trommel hebt.

Zet de wasmachine aan: je zou een indicatielampje of signaal moeten zien om te bevestigen dat de wasmachine is ingeschakeld.

Kies het centrifugeprogramma: afhankelijk van jouw specifieke AEG model, zou dit kunnen variëren. Zoek naar een knop of draaiknop op het bedieningspaneel van de wasmachine met het label “”Centrifugeren”” of een vergelijkbare term. Soms wordt dit weergegeven als een symbool dat een spiraal of een cirkelvormige beweging voorstelt.

Stel de centrifugesnelheid in: afhankelijk van het soort wasgoed dat je centrifugeert, wil je misschien de snelheid aanpassen. Delicate stoffen moeten bijvoorbeeld op een lagere snelheid worden gecentrifugeerd dan zwaardere katoenen materialen. Je kan de snelheid instellen met een andere knop of draaiknop op het bedieningspaneel.

Start het centrifugeprogramma: dit doe je meestal door op een knop met het label “”Start”” of “”Play”” te drukken. Jouw wasmachine begint dan met het centrifugeproces.

Wacht tot het centrifugeproces is voltooid: afhankelijk van de gekozen snelheid en het volume van het wasgoed, kan dit proces enkele minuten duren. De wasmachine zal je laten weten wanneer het proces is voltooid, meestal met een lichtsignaal of een geluidssignaal.

Haal je wasgoed uit de wasmachine: zorg ervoor dat je dit doet nadat het centrifugeproces is voltooid om te voorkomen dat er vochtige plekken op je kleding achterblijven.

Dit zijn de algemene stappen, maar raadpleeg voor de exacte instructies altijd de handleiding van je specifieke model.

AEG washer dryer combo washer dryer in the light room

De beste wasmachines van 2024

1

Samsung WW90T534AAW Autodose

Vulgewicht: 9 kg
Energieklasse: A
Geluidsniveau: 72 dB
Toerental: 1400 rpm
Bekijk review
2

Samsung WW90T636ALH Autodose

Vulgewicht: 9 kg
Energieklasse: A
Geluidsniveau: 72 dB
Toerental: 1600 rpm
Bekijk review
3

Miele WSF 363 WCS PowerWash 2.0

Vulgewicht: 8 kg
Energieklasse: A
Geluidsniveau: 69 dB
Toerental: 1600 rpm
Bekijk review