Samsung WW90T636ALH Autodose review

Een onmisbaar onderdeel van je huishouden

De Samsung WW90T636ALH Autodose is een efficiënte wasmachine met functies zoals Autodose, AI Control, en SuperSpeed cyclus. Het apparaat biedt ook EcoBubble technologie en heeft een groot vulgewicht van 9 kg. Het mist echter AddWash deur en QuickDrive technologie. Gebruikers waarderen de stille werking en aanpasbare programma’s, maar sommigen vinden de eindtune te lang.
Ga direct naar de webshop waar de Samsung WW90T636ALH Autodose verkrijbaar is voor de laagste prijs.

Wat je moet weten van de Samsung WW90T636ALH Autodose

De Samsung WW90T636ALH Autodose is een uiterst efficiënte en gebruiksvriendelijke wasmachine die je was langer mooi houdt en je leven gemakkelijker maakt. Hoewel het geen AddWash deur of QuickDrive technologie heeft, zijn de andere geavanceerde functies, zoals Autodose, AI Control en SuperSpeed, de grote ‘game changers’ van dit apparaat.

Alternatieve apparaten

Voordelen van de Samsung WW90T636ALH Autodose

1

Autodose systeem

Geen zorgen meer over het te veel of te weinig doseren van je wasmiddel en wasverzachter. De Samsung WW90T636ALH Autodose heeft een uniek Autodose systeem dat automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter voor elke lading doseert. Hierdoor blijft je was langer mooi en hoef je je geen zorgen meer te maken over het meten van de juiste hoeveelheden.

2

AI Control

Met AI Control kun je jouw wasmachine bedienen op afstand, waar je ook bent en wanneer je maar wilt. Dit betekent dat je je was kunt starten, pauzeren of zelfs kunt veranderen van wasprogramma met slechts een paar tikken op je smartphone. Je hebt zelfs de mogelijkheid om op maat gemaakte wasprogramma’s te maken en op te slaan, zodat je altijd de beste wasresultaten krijgt voor jouw specifieke behoeften.

3

SuperSpeed cyclus

Met de SuperSpeed cyclus kun je tot 5 kg kleding wassen in slechts 59 minuten. Dit betekent dat je in no-time je favoriete outfit kunt dragen, zonder dat je uren hoeft te wachten op je was.

4

EcoBubble technologie

Met de EcoBubble technologie mengt de wasmachine water, wasmiddel en lucht tot krachtige bubbels. Deze bubbels dringen diep door in je wasgoed, waardoor je kleding zelfs op 15°C schoon wordt. Hierdoor blijven je gekleurde T-shirts langer mooi.

5

Groot vulgewicht

Met een vulgewicht van 9 kg is deze wasmachine perfect voor grote gezinnen of voor mensen die veel moeten wassen. Of je nu veel kleding, beddengoed of handdoeken hebt, deze wasmachine kan het allemaal aan.

Met de Samsung WW90T636ALH Autodose wordt wassen een fluitje van een cent!

Nadelen van de Samsung WW90T636ALH Autodose

1

Geen AddWash deur

Een nadeel van deze wasmachine is dat hij geen AddWash deur heeft. Dit betekent dat je vergeten wasgoed niet kunt toevoegen nadat het wasprogramma al is gestart. Hoewel dit geen groot probleem is, kan het soms wel onhandig zijn, vooral als je vaak dingen vergeet.

2

Geen QuickDrive technologie

Ondanks de vele geweldige functies, mist de Samsung WW90T636ALH Autodose de QuickDrive technologie. Dit betekent dat je wasgoed niet in slechts 39 minuten gewassen kan worden. Dit is misschien geen groot probleem voor sommige mensen, maar het kan wel een gemis zijn voor mensen die vaak snel hun was gedaan willen hebben.

3

Lange eindtune

Sommige gebruikers hebben opgemerkt dat de eindtune van de wasmachine vrij lang is. Hoewel je deze kunt uitzetten, zou het fijn zijn als je ook de mogelijkheid had om een andere geluid te kiezen.

Ervaringen van eerdere gebruikers

Positieve ervaringen

Gebruikers prijzen de stille werking van de Samsung WW90T636ALH Autodose. Daarnaast vinden ze de Autodose functie handig en de was komt er lekker ruikend uit. De wasmachine staat stabiel en de wasprogramma’s zijn volledig aanpasbaar aan je eigen wensen.

Negatieve ervaringen

Aan de andere kant, sommige gebruikers merken op dat het eindgeluid van de wasmachine te lang is. Hoewel je dit kunt uitzetten, zou het beter zijn als je de optie had om een ander geluid te kiezen. Verder vinden sommige gebruikers het jammer dat de wasmachine geen AddWash deur heeft.

Moet ik de Samsung WW90T636ALH Autodose kopen?

Ja, we bevelen de Samsung WW90T636ALH Autodose zeker aan. Het is een hoogwaardige wasmachine die niet alleen je kleding goed verzorgt, maar ook gemak en snelheid biedt in je dagelijkse wasroutine. Of je nu een groot gezin hebt of gewoon op zoek bent naar een efficiënte wasoplossing, deze wasmachine is een uitstekende keuze.
Bekijk waar de Samsung WW90T636ALH Autodose te koop is en vergelijk de prijzen.

Wat moet je weten van de Samsung WW90T636ALH Autodose

De Autodose functie op de Samsung WW90T636ALH Autodose werkt door automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter te doseren voor elke lading wasgoed. Hierdoor hoef je zelf niet meer te meten en blijft je was langer mooi.
Ja, dat kan! Met AI Control kun je je wasmachine bedienen vanaf je smartphone, waar je ook bent en wanneer je maar wilt. Dit geeft je de vrijheid om je was te starten, pauzeren of zelfs van wasprogramma te veranderen met slechts een paar tikken op je telefoon.
Dankzij de SuperSpeed cyclus kan deze wasmachine tot 5 kg kleding wassen in slechts 59 minuten. Dit betekent dat je snel je favoriete outfit kunt dragen, zonder dat je uren hoeft te wachten.
EcoBubble technologie is een unieke technologie die een mix van water, wasmiddel en lucht omzet in krachtige bubbels. Deze bubbels dringen diep door in je wasgoed, waardoor je kleding zelfs op 15°C schoon wordt.