Veelgestelde vragen

Waar zitten de transportbouten van de wasmachine

Waar zitten de transportbouten van de wasmachine? De transportbouten bevinden zich meestal aan de achterkant van je wasmachine en zijn ontworpen om de trommel tijdens het transport te beveiligen. Ze zijn cruciaal om beschadiging aan het apparaat te voorkomen wanneer het wordt verplaatst.

Bij de installatie van je nieuwe wasmachine moet je deze bouten verwijderen, zodat de trommel vrij kan bewegen tijdens het wassen. Meestal zitten er drie tot vier transportbouten en je kunt ze vinden door de achterkant van de machine te inspecteren. Ze kunnen bedekt zijn met plastic of rubberen doppen om ze te beschermen.

Om de transportbouten te verwijderen, heb je mogelijk een sleutel of schroevendraaier nodig, afhankelijk van het ontwerp. Raadpleeg de handleiding van jouw wasmachine om te begrijpen hoe je dit precies moet doen. Het is essentieel dat je deze stap niet overslaat bij het installeren van de machine, omdat het achterlaten van de transportbouten ernstige schade aan de machine kan veroorzaken tijdens het gebruik.

Als je de wasmachine wilt verplaatsen, moet je deze bouten weer plaatsen om de interne onderdelen te beschermen. Bewaar de transportbouten dus op een veilige plek zodra je ze hebt verwijderd.

In het kort, de transportbouten bevinden zich aan de achterzijde van de wasmachine en dienen ter bescherming van de trommel tijdens het transport. Voor nauwkeurige instructies, raadpleeg altijd de handleiding die bij jouw specifieke model wordt geleverd.

Transporting a washing machine bolts for transportation

De beste wasmachines van 2024

1

Samsung WW90T636ALH Autodose

Vulgewicht: 9 kg
Energieklasse: A
Geluidsniveau: 72 dB
Toerental: 1600 rpm
Bekijk review
2

Miele WSF 363 WCS PowerWash 2.0

Vulgewicht: 8 kg
Energieklasse: A
Geluidsniveau: 69 dB
Toerental: 1600 rpm
Bekijk review
3

Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & TwinDos

Vulgewicht: 9 kg
Energieklasse: A
Geluidsniveau: 68 dB
Toerental: 1600 rpm
Bekijk review