Veelgestelde vragen

Wat betekent "Care" bij een Bosch wasdroger

De “Care” functie op een Bosch wasdroger duidt aan dat de machine onderhoud nodig heeft. Dit onderhoud kun je zelf uitvoeren door de volgende stappen te volgen:

  1. Programmakeuze: Begin met het instellen van de wasdroger op het katoenprogramma. Dit is meestal de eerste optie direct na de uit-stand op de bedieningsknop.
  2. Speciale Toetscombinatie: Zoek het symbool met het strijkijzer, dat zich gewoonlijk onderaan het display bevindt. Houd deze knop ingedrukt. Terwijl je dit doet, draai je tegelijkertijd de bedieningsknop een kwartslag naar rechts, richting de positie van het sportprogramma.
  3. Display Indicaties: Na deze handelingen zal er op het display ‘CP1’ verschijnen, samen met de tijdsduur van het onderhoudsprogramma.
  4. Water Toevoegen: Vul het condensreservoir met 1,5 liter warm water.
  5. Reservoir Terugplaatsen: Plaats het condensreservoir terug in de droger. Zorg ervoor dat je een klik hoort, wat aangeeft dat het reservoir correct is geplaatst.
  6. Start het Onderhoudsprogramma: Druk op de start-pauzeknop om het onderhoudsprogramma te activeren.
  7. Afloop van het Programma: Aan het einde van het programma zal het display ‘End’ tonen en zal de wasdroger een geluidssignaal geven. Dit betekent dat het onderhoudsprogramma is voltooid.
  8. Reservoir Legen en Terugplaatsen: Leeg het condensreservoir en plaats het daarna weer terug in de wasdroger.
  9. Deze stappen helpen bij het onderhouden van je Bosch wasdroger, waardoor deze efficiënt blijft werken. Het is belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren voor een langere levensduur van het apparaat.
Bosch dryer store

De beste wasdrogers van 2024

1

Bosch WTU87675NL

Type Droger: Warmtepompdroger
Vulgewicht: 8 kg
Energieklasse: A+++
Geluidsniveau: 64 dB
Bekijk review
2

Samsung DV80TA220AE

Type Droger: Warmtepompdroger
Vulgewicht: 8 kg
Energieklasse: A+++
Geluidsniveau: 65 dB
Bekijk review
3

AEG T6DBC482 ProSense

Type Droger: Condensdroger
Vulgewicht: 8 kg
Energieklasse: B
Geluidsniveau: 65 dB
Bekijk review