Veelgestelde vragen

Alles wat je moet weten over de kosten van wasmachines

Bij het overwegen van de aanschaf van een nieuwe wasmachine, kunnen de kosten een cruciale factor zijn. Of je nu op zoek bent naar een specifiek merk zoals Miele, of gewoon een idee wilt hebben van de gemiddelde kosten van een standaard wasmachine, kan de volgende informatie je helpen. We hebben de meest gestelde vragen samengesteld om jouw zoektocht naar de perfecte wasmachine eenvoudiger te maken.

Inhoudsopgave

Hoeveel kost een Miele wasmachine?

Een Miele wasmachine staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, maar dit weerspiegelt zich ook in de prijs. De kosten voor een Miele wasmachine kunnen variëren afhankelijk van het model, de functies en de capaciteit. Gemiddeld kun je verwachten dat een Miele wasmachine je tussen de € 800 en € 2.000 kost. Specifieke modellen met geavanceerde technologieën en extra functies kunnen zelfs meer kosten. Het is aan te raden om de prijzen te vergelijken bij verschillende winkels en online platforms om de beste deal voor jouw behoeften te vinden.

Best washer dryer combo brands in the store

Hoeveel kost een wasmachine?

De prijs van een wasmachine kan sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals het merk, de functies, de energie-efficiëntie en de capaciteit. In tegenstelling tot de specifieke kosten van een Miele wasmachine, biedt de algemene markt voor wasmachines een breder scala aan prijsopties. Een eenvoudige wasmachine is verkrijgbaar vanaf ongeveer € 300, terwijl geavanceerdere modellen met extra functies en een hogere energie-efficiëntie, prijzen van € 1.500 of meer kunnen hebben. Het vaststellen van je budget en het begrijpen van jouw specifieke behoeften kan je helpen bij het vinden van een wasmachine die zowel aan jouw eisen voldoet als betaalbaar is.

De beste wasmachines van 2024

1

Samsung WW90T636ALH Autodose

Vulgewicht: 9 kg
Energieklasse: A
Geluidsniveau: 72 dB
Toerental: 1600 rpm
Bekijk review
2

Miele WSF 363 WCS PowerWash 2.0

Vulgewicht: 8 kg
Energieklasse: A
Geluidsniveau: 69 dB
Toerental: 1600 rpm
Bekijk review
3

Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & TwinDos

Vulgewicht: 9 kg
Energieklasse: A
Geluidsniveau: 68 dB
Toerental: 1600 rpm
Bekijk review