Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn Samsung wasdroger resetten

Om je Samsung wasdroger te resetten, zijn er een paar eenvoudige stappen die je kunt volgen.

Zorg ervoor dat de droger uitgeschakeld is: zorg ervoor dat de droger volledig is uitgeschakeld en niet is aangesloten op stroom. Als je wasdroger draait, moet je wachten tot het huidige programma is afgelopen voordat je deze stappen uitvoert.

Wacht een paar minutenSchakel de droger uit door de draaiknop op de ‘Uit’ stand te zetten of door de stekker uit het stopcontact te halen. Laat de droger enkele minuten uitgeschakeld staan. Dit zorgt ervoor dat de interne systemen van de droger volledig worden uitgeschakeld en een volledige reset kunnen ondergaan.

Schakel de droger opnieuw inSteek de stekker weer in het stopcontact en zet de droger aan. Als je droger een resetknop heeft, moet je deze nu indrukken. Niet alle modellen hebben deze functie, dus maak je geen zorgen als je deze knop niet ziet. Als je droger echter wel een resetknop heeft, vind je deze meestal in de buurt van de draaiknop of de digitale interface. Als je wasdroger geen resetknop heeft of als deze niet werkt, probeer dan een andere methode. 

Selecteer een programmaSelecteer een nieuw droogprogramma en start de droger. Dit kan de machine helpen om te ‘herstarten’ en eventuele softwareproblemen op te lossen.

Start de droger: Begin de geselecteerde cyclus en laat de droger een paar minuten draaien.

Stop de cyclus: Onderbreek de cyclus door de droger uit te schakelen.

Je Samsung wasdroger is nu gereset. Als deze stappen het probleem niet oplossen, is het mogelijk dat er een dieper liggend probleem is met je wasdroger. In dat geval is het een goed idee om contact op te nemen met Samsung klantenservice of een professionele technicus. Zij kunnen je helpen om het probleem te diagnosticeren en te verhelpen.

Dit zijn algemene richtlijnen en kunnen variëren, afhankelijk van je specifieke model van de Samsung wasdroger. Het is altijd het beste om de handleiding van je specifieke model te raadplegen voor de juiste procedure.

Samsung heat pump dryer couple and dryer

De beste wasdrogers van 2024

1

Bosch WTU87675NL

Type Droger: Warmtepompdroger
Vulgewicht: 8 kg
Energieklasse: A+++
Geluidsniveau: 64 dB
Bekijk review
2

AEG T6DB72GP ProSense

Type Droger: Condensdroger
Vulgewicht: 7 kg
Energieklasse: B
Geluidsniveau: 66 dB
Bekijk review
3

AEG T6DBC482 ProSense

Type Droger: Condensdroger
Vulgewicht: 8 kg
Energieklasse: B
Geluidsniveau: 65 dB
Bekijk review