Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een AEG wasmachine

AEG staat bekend om haar hoogwaardige huishoudelijke apparatuur, waaronder wasmachines die efficiënt en milieuvriendelijk wassen. In dit overzicht presenteren we verschillende modellen van AEG wasmachines, inclusief de bijbehorende prijsklassen. Het is belangrijk om te benadrukken dat prijzen kunnen variëren, afhankelijk van de verkoper, eventuele aanbiedingen en extra functies. Gemiddeld kost een AEG wasmachine tussen de 500 en 1500 euro. 

De basiswasmachine van AEG, de 6000 serie ProSense, begint bij een prijs van 599 euro. Deze modellen bieden betrouwbare wasprestaties zonder al te veel extra functies. Hoewel ze niet beschikken over geavanceerde opties zoals stoomreiniging, leveren ze nog steeds effectieve en zuinige resultaten. De ProSense beladingssensor zorgt ervoor dat je ook bij kleine wasjes efficiënt kunt wassen.

Voor wie op zoek is naar een geavanceerder model, is er de 9000 Serie AbsoluteCare. Deze wasmachine vertegenwoordigt de topklasse van AEG wasmachines. Met geavanceerde technologieën, waaronder stoomreiniging, wast deze machine kleding op de meest zorgvuldige en efficiënte manier. Hoewel ze een hogere prijs hebben, zijn ze uitgerust met innovatieve functies die de levensduur van je kleding verlengen.

Bij het kiezen van een wasmachine is het belangrijk om niet alleen naar de aanschafprijs te kijken, maar ook naar de operationele kosten, zoals water- en energieverbruik. Zo kies je een model dat zowel aan je behoeften voldoet als energiezuinig is.

Voor specifieke modellen of extra functies is het raadzaam om de officiële AEG-website te raadplegen of contact op te nemen met een erkende verkoper voor de meest actuele prijzen en informatie over beschikbare functies.

AEG heat pump dryer woman with smartphone

De beste wasmachines van 2024

1

Samsung WW90T636ALH Autodose

Vulgewicht: 9 kg
Energieklasse: A
Geluidsniveau: 72 dB
Toerental: 1600 rpm
Bekijk review
2

Miele WSF 363 WCS PowerWash 2.0

Vulgewicht: 8 kg
Energieklasse: A
Geluidsniveau: 69 dB
Toerental: 1600 rpm
Bekijk review
3

Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & TwinDos

Vulgewicht: 9 kg
Energieklasse: A
Geluidsniveau: 68 dB
Toerental: 1600 rpm
Bekijk review