Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een Miele wasdroger

Miele staat bekend om zijn premium huishoudelijke apparaten, en dat geldt ook voor hun wasdrogers. Ze bieden een breed scala aan wasdrogers, van eenvoudige modellen tot zeer geavanceerde apparaten met allerlei extra functies. De prijzen variëren dan ook aanzienlijk. Eenvoudigere modellen kosten rond de 900 euro, terwijl de geavanceerdere modellen wel rond de dan 2000 euro kunnen kosten.

Let er bij het kopen van een wasdroger op dat de kosten voor een duurder model op de lange termijn lager kunnen zijn vanwege de betere energie-efficiëntie en de langere levensduur van het product. Miele wasdrogers hebben doorgaans een goede reputatie als het gaat om duurzaamheid en betrouwbaarheid, wat betekent dat jouw initiële investering langer kan meegaan en jou op de lange termijn geld kan besparen.

Houd ook rekening met mogelijke installatiekosten of kosten voor het afvoeren van je oude wasdroger, die bij de prijs kunnen worden opgeteld.  Het is altijd een goed idee om rond te kijken en prijzen te vergelijken voordat je jouw definitieve beslissing neemt. Het is dus aan te raden om de officiële Miele-website of jouw lokale elektronicawinkel te raadplegen voor de meest actuele prijzen.

Self cleaning heat pump dryer woman in the store

De beste wasdrogers van 2024

1

Bosch WTU87675NL

Type Droger: Warmtepompdroger
Vulgewicht: 8 kg
Energieklasse: A+++
Geluidsniveau: 64 dB
Bekijk review
2

AEG T6DB72GP ProSense

Type Droger: Condensdroger
Vulgewicht: 7 kg
Energieklasse: B
Geluidsniveau: 66 dB
Bekijk review
3

AEG T6DBC482 ProSense

Type Droger: Condensdroger
Vulgewicht: 8 kg
Energieklasse: B
Geluidsniveau: 65 dB
Bekijk review