Veelgestelde vragen

Waar wordt de Beko wasmachine gemaakt

Beko is een bekend merk dat huishoudelijke apparaten produceert, waaronder wasmachines. 

Beko is onderdeel van de Koç Group, een van de grootste bedrijven in Turkije. De wasmachines van Beko worden voornamelijk in Turkije gemaakt. Het bedrijf heeft meerdere productiefaciliteiten in dit land, waar ze verschillende modellen en types wasmachines produceren. Ze zijn gericht op het vervaardigen van producten van hoge kwaliteit en zijn in veel landen over de hele wereld verkrijgbaar.

Naast Turkije heeft Beko ook productiefaciliteiten in andere landen, waaronder China en Zuid-Afrika. Door deze geografische spreiding kan Beko voldoen aan de regionale vraag en de productie optimaliseren. Ze kunnen ook reageren op markttrends en specifieke behoeften van klanten in verschillende landen.

De reden dat je Beko in veel winkels kunt vinden, is te danken aan hun sterke focus op innovatie, duurzaamheid en betaalbaarheid. Ze proberen een evenwicht te vinden tussen het leveren van kwaliteitsproducten en het behouden van redelijke prijzen, zodat hun wasmachines toegankelijk zijn voor een breed publiek.

Met een wereldwijde aanwezigheid en een sterke focus op kwaliteit, blijft Beko een betrouwbare keuze voor huishoudelijke apparaten, met wasmachines die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van consumenten over de hele wereld.

Washing machine 7kg washing machine in the room

De beste wasmachines van 2024

1

Samsung WW90T636ALH Autodose

Vulgewicht: 9 kg
Energieklasse: A
Geluidsniveau: 72 dB
Toerental: 1600 rpm
Bekijk review
2

Miele WSF 363 WCS PowerWash 2.0

Vulgewicht: 8 kg
Energieklasse: A
Geluidsniveau: 69 dB
Toerental: 1600 rpm
Bekijk review
3

Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & TwinDos

Vulgewicht: 9 kg
Energieklasse: A
Geluidsniveau: 68 dB
Toerental: 1600 rpm
Bekijk review