Beste Beko wasmachine

Wat is de beste Beko wasmachine?

Beko is een Turks merk dat betaalbare en kwalitatieve wasmachines biedt, met een gemiddelde tevredenheidsscore van een 8,0. Ze zijn uitgerust met koolborstelloze motoren, diverse wasprogramma’s en functies zoals AQUAtech en SteamCure voor efficiënter wassen en gebruiksgemak. Beko zet ook in op duurzaamheid met de RecycledTub-functie. De gemiddelde prijs ligt tussen €349 en €499, en hoewel de levensduur nog niet specifiek onderzocht is, biedt Beko meervoudige waterbeveiliging en een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Bekijk onze unieke top 3 met de beste Beko wasmachines van 2024.

Beste Beko wasmachine van 2024

1

Beko WTV87112BC1

2

Beko B3WT5841WB1 IronFast

3

Beko B3WT59610W IronFast

Laatste update 13 juni 2024

Beste Beko wasmachine van 2024

1

Beko WTV87112BC1

Vulgewicht: 8 kg
Energieklasse: C
Geluidsniveau: 72 dB
Toerental: 1400 rpm
Bekijk review
2

Beko B3WT5841WB1 IronFast

Vulgewicht: 8 kg
Energieklasse: A
Geluidsniveau: 75 dB
Toerental: 1400 rpm
Bekijk review
3

Beko B3WT59610W IronFast

Vulgewicht: 9 kg
Energieklasse: A
Geluidsniveau: 78 dB
Toerental: 1600 rpm
Bekijk review
1

Beko WTV87112BC1

De Beko WTV87112BC1 is energiezuinig en heeft een stille ProSmart motor.

De best geteste Beko wasmachine van 2024 is de Beko WTV87112BC1. De Beko WTV87112BC1 is een efficiënte wasmachine met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het apparaat beschikt over een ProSmart koolborstelloze motor die zorgt voor minder trillingen en lawaai, met een geluidsniveau van 72dB tijdens het centrifugeren. Dit maakt de wasmachine geschikt voor plaatsing dicht bij leefruimtes.

Met de StainExpert-functie kunnen 24 veelvoorkomende vlekken worden verwijderd, wat handig is voor gezinnen of mensen die vaak met vlekken te maken hebben. Het vulgewicht van 8 kg en de 15 verschillende wasprogramma's maken de machine geschikt voor zowel grote als kleine ladingen.

De Fast+ optie verkort de duur van wascycli aanzienlijk, wat tijd bespaart. Bovendien is de wasmachine energiezuinig, wat een besparing van €165 op energiekosten kan opleveren. Echter, het apparaat mist enkele luxe functies, zoals een stoomfunctie en een automatische zeepdispenser, en sommige standaardprogramma's kunnen lang duren.

Gebruikerservaringen tonen aan dat de Beko WTV87112BC1 wordt gewaardeerd om zijn moderne ontwerp en eenvoudige bediening. Ondanks het gebrek aan luxe functies, vinden veel gebruikers dat de wasmachine een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt en betrouwbare wasprestaties levert.
2

Beko B3WT5841WB1 IronFast

De Beko B3WT5841WB1 IronFast zorgt voor snelle, hygiënische was met effectieve vlekverwijdering.

De Beko B3WT5841WB1 IronFast is een wasmachine met functies zoals de IronFast stoomfunctie, Daily Xpress-cyclus, StainExpert voor het verwijderen van vlekken, en een Hygiëne+ cyclus. Deze kenmerken maken het wassen eenvoudiger en efficiënter.

Voordelen van deze wasmachine zijn onder andere de energiebesparing over de levensduur, geschat op 290 euro, en de mogelijkheid om kleding snel en hygiënisch te wassen. Het apparaat heeft echter ook nadelen, zoals het ontbreken van een AutoDose-functie, geen WIFI-connectiviteit en een geluidsniveau van 75 dB tijdens het centrifugeren.

Gebruikerservaringen laten zien dat de wasmachine over het algemeen als stil en energiezuinig wordt ervaren. De variatie in programma's wordt gewaardeerd, evenals de service van CoolBlue. Echter, er is teleurstelling over de afwezige WIFI-connectiviteit. De StainExpert-cyclus wordt geprezen voor zijn effectiviteit tegen vlekken, en de IronFast stoomfunctie is ook geschikt voor delicaat wasgoed.
3

Beko B3WT59610W IronFast

De Beko B3WT59610W IronFast is een energiezuinige wasmachine die strijktijd vermindert.

De Beko B3WT59610W IronFast is een energiezuinige wasmachine die uitblinkt in het verminderen van strijktijd door de IronFast stoomfunctie en het verwijderen van vlekken met de StainExpert functie. Deze wasmachine is bijzonder geschikt voor wie efficiëntie en gebruiksgemak zoekt. Het apparaat is energiezuinig met een A-label en heeft een ruime capaciteit van 9 kg, waardoor het geschikt is voor grote ladingen was. Daarnaast biedt de HomeWhiz connectiviteit de mogelijkheid om extra wasprogramma's te downloaden.

Er zijn echter ook nadelen, zoals het geluidsniveau van 78 decibel tijdens het centrifugeren, het ontbreken van automatische wasmiddeldosering en de diepte van 58 cm, wat in sommige ruimtes te groot kan zijn. Gebruikerservaringen tonen aan dat de wasmachine over het algemeen als positief wordt ervaren, met name de capaciteit en de geavanceerde functies worden gewaardeerd. Er zijn weinig negatieve ervaringen gemeld, maar het is belangrijk om alle specificaties en gebruikerservaringen te overwegen. De wasmachine kan verbonden worden met een smartphone via de HomeWhiz app, wat extra gemak biedt.

Belangrijke vragen over de wasmachine zijn gericht op de connectiviteit met smartphones, het geluidsniveau tijdens het wassen, de capaciteit van de trommel en de werking van de StainExpert functie. Deze wasmachine is een aanrader voor wie zoekt naar een moderne, energiezuinige oplossing voor dagelijkse wasbehoeften.

Waarom is Beko het beste merk wasmachine

Beko is van oorsprong een Turks merk dat huishoudelijke apparatuur en consumentenelektronica produceert en verkoopt. Ze maken onder meer televisies, koelkasten, vaatwassers en wasmachines die nu over de hele wereld verkocht worden, maar voornamelijk in Europa. Beko belooft met haar wasmachines je wasgoed perfect schoon te krijgen, ook als het erg vies is. Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat gebruikers van Beko wasmachines niet heel tevreden zijn over de prestaties, maar wel over de prijs-kwaliteitverhouding. De wasmachines van Beko zijn namelijk relatief goedkoop. Gemiddeld beoordelen gebruikers van een Beko wasmachine het merk met een 8,0 voor merktevredenheid.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat, van alle merken, Beko het beste scoort op prijs-kwaliteitverhouding. Beko wasmachines kosten tussen de €350,- en €550,- en zijn daarom relatief goedkoop. Tevens hebben de meeste Beko wasmachines een bouwkwaliteit van topklasse, want iets weggeeft over de stevigheid en de levensduur van het apparaat.

Koolborstelloze motor

Tegenwoordig hebben alle Beko wasmachines een koolborstelloze motor. Dat betekent dat hij wordt aangedreven zonder koolborstels, daarom verbruiken deze wasmachines minder energie, maken ze minder lawaai en slijten ze minder snel dan wasmachines met een koolborstelmotor.

Gebruiksgemak

Beko neemt verschillende stappen om het wassen voor jou zo efficiënt en makkelijk mogelijk te maken. Beko wasmachines worden daarom uitgerust met opties zoals een resttijdindicator en startuitstel. Steeds meer Beko wasmachines beschikken tegenwoordig ook over een beladingssensor, een kledingbeschermende trommel, bediening via app en een stoomfunctie.

Verschillende wasprogramma's

Beko wasmachines hebben altijd minimaal 14 wasprogramma’s, voor onder andere katoen, wol, fijne was en synthetische stoffen. Sommige Beko wasmachines bieden meer wasprogramma’s, bijvoorbeeld bijzondere programma’s voor beddengoed, sportkleding of in verband met allergieën.

Meervoudige waterbeveiliging

Om lekkage te voorkomen, kies je voor een wasmachine met ingebouwde waterbeveiliging. Als je extra zeker wilt zijn dat er niks gaat lekken, kun je ook kiezen voor een wasmachine met meerdere beveiligingen. Alle Beko wasmachines hebben ten minste twee type waterbeveiliging.

Merkspecifieke functies van een Beko wasmachine

Beko, een toonaangevend merk op het gebied van huishoudelijke apparaten, staat bekend om zijn innovatieve technologieën die het dagelijks leven gemakkelijker maken. In hun wasmachines heeft Beko een aantal merkspecifieke functies geïntegreerd die zorgen voor een efficiëntere wasbeurt, terwijl ze ook bijdragen aan het milieu en jouw kleding met zorg behandelen. Hieronder verkennen we deze functies in detail.

Beko AQUAtech

AQUAtech-technologie van Beko is een revolutionair systeem dat de manier waarop kleding wordt gewassen transformeert. Door het gebruik van een krachtige waterstroom, in plaats van de traditionele manier van wrijven, zorgt AQUAtech ervoor dat jouw kleding veel zachter wordt behandeld. Dit resulteert in een snellere wasbeurt die tegelijkertijd grondig reinigt en de levensduur van je kleding verlengt. Bovendien bespaar je met deze technologie water, wat zowel goed is voor je portemonnee als voor het milieu.

Beko HomeWhiz

HomeWhiz is een slimme oplossing die de functionaliteit van jouw wasmachine naar een hoger niveau tilt. Met behulp van een app op je smartphone kun je jouw wasmachine op afstand bedienen, waar je ook bent. Je kunt wasprogramma’s starten, pauzeren of uitstellen en zelfs meldingen ontvangen wanneer je was klaar is. Dit biedt je ongekende flexibiliteit en controle over jouw wasroutine.

Beko IronFast

IronFast is een speciale functie die ontworpen is om het strijken te vergemakkelijken. Door specifieke wasprogramma’s te gebruiken die de kreukvorming verminderen, wordt het strijken van je kleding een stuk minder arbeidsintensief. Deze functie is ideaal voor mensen die vaak te maken hebben met overhemden of andere kledingstukken die veel aandacht nodig hebben bij het strijken.

Beko RecycledTub

Beko zet zich in voor duurzaamheid en dat blijkt uit de RecycledTub-functie. De wastrommel is gemaakt van gerecyclede plastic flessen zonder in te leveren op kwaliteit of prestaties. Dit initiatief vermindert niet alleen de afvalproductie, maar toont ook Beko’s toewijding aan milieubewustzijn en innovatie in hun productontwerp.

Beko SteamCure

SteamCure is een functie die stoom gebruikt aan het begin van het wasprogramma om vuil los te maken en aan het einde om kreukels te verminderen. Deze technologie zorgt voor een diepere reiniging en maakt het strijken na het wassen gemakkelijker. Het is een perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een manier om tijd te besparen en toch uitstekende wasresultaten te behalen.
Elke functie die Beko aanbiedt in hun wasmachines is ontworpen met jouw gemak en levensstijl in gedachten. Door vooruitstrevende technologie te combineren met gebruiksvriendelijke interfaces, biedt Beko wasoplossingen die zowel innovatief als intuïtief zijn.

Wat moet je weten van een Beko wasmachine

Consumenten die eerder een Beko wasmachine hebben gekocht hebben de wasmachine beoordeeld met een gemiddelde score van een: 8.9. In totaal zijn de Beko wasmachines 1.478 keer beoordeeld.
De gemiddelde prijs van een Beko wasmachine ligt tussen de: 349 en 499 euro.
Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat de gemiddelde levensduur van een wasmachine 13,4 jaar bedraagt. Wat de verwachte levensduur is van een Beko wasmachine, is helaas (nog) niet onderzocht.