Beste Haier wasdroger

Wat is de beste Haier wasdroger?

Haier is erkend als het beste merk voor huishoudelijke apparaten en is een toonaangevende producent van witgoed, waaronder energiezuinige warmtepompdrogers en een enkele condensdroger. Hun wasdrogers zijn ontworpen voor gebruiksgemak met functies zoals kinderbeveiliging en startuitstel, en bieden diverse droogprogramma’s voor verschillende soorten wasgoed. Hoewel de levensduur van Haier wasdrogers niet specifiek genoemd wordt, liggen de prijzen tussen de 439 en 779 euro.
Bekijk onze unieke top 3 met de beste Haier wasdrogers van 2024.

Beste Haier wasdroger van 2024

1

Haier HD90-A3Q979U1 I-Pro Series 7 Silence & Wifi

2

Haier HD90-A3959

Laatste update 13 juni 2024

Beste Haier wasdroger van 2024

1

Haier HD90-A3Q979U1 I-Pro Series 7 Silence & Wifi

Type Droger: Warmtepompdroger
Vulgewicht: 9 kg
Energieklasse: A+++
Geluidsniveau: 59 dB
Bekijk review
2

Haier HD90-A3959

Type Droger: Warmtepompdroger
Vulgewicht: 9 kg
Energieklasse: A+++
Geluidsniveau: 66 dB
Bekijk review
1

Haier HD90-A3Q979U1 I-Pro Series 7 Silence & Wifi

Deze warmtepompdroger is energiezuinig en stil, ideaal voor grote huishoudens.

De best geteste Haier wasdroger van 2024 is de Haier HD90-A3Q979U1 I-Pro Series 7 Silence & Wifi. De Haier HD90-A3Q979U1 I-Pro Series 7 is een warmtepompdroger die opvalt door zijn energiezuinigheid en stilte. Met een A+++ energielabel en een geluidsniveau van slechts 59dB, biedt het apparaat een rustige en kosteneffectieve droogervaring. Het grote vulgewicht van 9 kg maakt het ideaal voor grote gezinnen of veel wasgoed, waardoor je tijd en energie bespaart.

De droger heeft 14 droogprogramma's en biedt de mogelijkheid tot bediening op afstand via de hOn app, wat het gebruiksgemak verhoogt. Echter, de droger heeft een niet volledig zelfreinigende condensor en een langere droogtijd vergeleken met traditionele condensdrogers, wat extra onderhoud en geduld vereist. Ook is de diepte van 67,5 cm iets om rekening mee te houden bij het plaatsen.

Gebruikerservaringen benadrukken de positieve impact op energieverbruik en waarderen de stille werking. Ondanks de tevredenheid over deze aspecten, merken sommige gebruikers op dat de droogtijd langer is dan verwacht. Desondanks wordt de Haier HD90-A3Q979U1 I-Pro Series 7 aanbevolen voor wie de waarde ziet in energiebesparing en een stille werking.
2

Haier HD90-A3959

De Haier HD90-A3959 warmtepompdroger bespaart energie en heeft een ruime capaciteit.

De Haier HD90-A3959 warmtepompdroger

De Haier HD90-A3959 is een energiezuinige droger met een vulgewicht van 9 kg, ideaal voor grote gezinnen of veelvuldige wasbeurten. Het apparaat is voorzien van een i-Refresh functie om kleding op te frissen en een waszorg trommel die zorg draagt voor je wasgoed. Met een A+++ energielabel kan deze droger tot € 1545 besparen over zijn levensduur. Bovendien is de droger te bedienen via een app, wat extra gebruiksgemak biedt.

Aandachtspunten van de Haier HD90-A3959

Er zijn echter ook nadelen. De condensor is niet volledig zelfreinigend, wat enig onderhoud vereist. De afvoerslang is relatief kort, wat een beperking kan zijn afhankelijk van de plaatsing van de droger. Ook ontbreekt trommelverlichting, wat een minpunt kan zijn in donkere ruimtes. Gebruikerservaringen zijn voornamelijk positief, met lof voor de capaciteit en functies, maar negatieve ervaringen benadrukken het onderhoud en de korte afvoerslang. De droger wordt aanbevolen voor wie een krachtige en energiezuinige droger zoekt.

Waarom is Haier het beste merk wasdroger

Haier is een van de grootste witgoed producenten ter wereld. Gevestigd in China, maken ze onder andere koelkasten, vaatwassers, wasmachines en wasdrogers. Qua wasdrogers maakt Haier vooral warmtepompdrogers en een enkele condensdroger. Omdat bij hen de focus meer ligt op warmtepompdrogers, zijn Haier wasdrogers gemiddeld er zuinig en stil. Lees hier alles wat je moet weten over Haier wasdrogers.

#1 merk voor huishoudelijke apparaten

Al 13 jaar op rij is Haier door Euromonitor International Limited verkozen tot het beste merk ter wereld voor huishoudelijke apparaten.

Energiezuinig

Haier produceert momenteel voornamelijk warmtepompdrogers, en die hebben stuk voor stuk energieklasse A++ of A+++ (het meest energiezuinig). Hierdoor is het gemiddelde energieverbruik van Haier wasdrogers erg laag. Let op: Haier verkoopt ook nog een enkele condensdroger, die niet energiezuinig droogt.

Gebruiksgemak

Haier gaat voor het beste droogresultaat en optimaal gebruiksgemak. Hierom hebben Haier wasdrogers verschillende opties en functies die het drogen voor jou zo makkelijk en efficiënt mogelijk maken. Zo beschikken alle Haier wasdrogers over kinderbeveiliging, een kledingbeschermende trommel en startuitstel.

Verschillende droogprogramma's

Haier wasdrogers hebben altijd een tal aan droogprogramma’s voor een professioneel droogrestultaat en zodat je wasgoed zo lang mogelijk meegaat. Haier wasdrogers hebben programma’s voor onder andere beddengoed, handdoeken, katoen, overhemden en sportkleding. Last van allergieën? Sommige Haier wasdrogers hebben ook speciale programma’s voor extra hygiënisch wassen of om te desinfecteren.

Wat moet je weten van een Haier wasdroger

Haier is door Euromonitor International Limited voor de 13e keer op rij verkozen als het beste merk ter wereld voor huishoudelijke apparaten. Tevens is Haier een van de grootste witgoed producenten ter wereld. Met jaren aan ervaring in het produceren van wasdrogers, is Haier een betrouwbaar wasdroger merk.
De gemiddelde prijs van een Haier wasdroger ligt tussen de: 439 en 779 euro.
Uit onderzoek van de Consumentenbond uit 2021 blijkt dat wasdrogers gemiddeld 11 jaar meegaan. In het onderzoek staat helaas niet vermeld hoelang de wasdrogers van Haier gemiddeld meegaan. Enkel van Miele wasdrogers noemden ze dat deze gemiddeld 16 jaar meegaan – een groot verschil met de overige merken.