Beste Haier wasmachine

Wat is de beste Haier wasmachine?

Haier wasmachines staan bekend om hun energiezuinigheid met label A en kosten tussen €450,- en €800,-. Ze zijn uitgerust met een koolborstelloze motor voor minder geluid en energieverbruik, en gaan langer mee. Gebruiksgemak wordt verhoogd door functies als beladingssensor en startuitstel. Er zijn veel wasprogramma’s beschikbaar voor verschillende soorten wasgoed. Haier biedt wasmachines aan voor elke gezinsgrootte, met vulgewichten van 7 tot 10 kg. Technologieën zoals Direct Motion en i-Refresh dragen bij aan efficiëntie en duurzaamheid. Klanten beoordelen Haier gemiddeld met een 9.0 en de levensduur van een wasmachine is ongeveer 12 jaar.
Bekijk onze unieke top 3 met de beste Haier wasmachines van 2024.

Beste Haier wasmachine van 2024

1

Haier HW90-BD14979U1 i-Pro 7 Auto-dose

2

Haier HW80-BD14979U1 i-Pro 7 Auto-dose

3

Haier HW90-B14959U1 i-Pro 5 Silence & Wifi

Laatste update 23 februari 2024

Beste Haier wasmachine van 2024

1

Haier HW90-BD14979U1 i-Pro 7 Auto-dose

Vulgewicht: 9 kg
Energieklasse: A
Geluidsniveau: 70 dB
Toerental: 1400 rpm
Bekijk review
2

Haier HW80-BD14979U1 i-Pro 7 Auto-dose

Vulgewicht: 8 kg
Energieklasse: A
Geluidsniveau: 70 dB
Toerental: 1400 rpm
Bekijk review
3

Haier HW90-B14959U1 i-Pro 5 Silence & Wifi

Vulgewicht: 9 kg
Energieklasse: A
Geluidsniveau: 70 dB
Toerental: 1400 rpm
Bekijk review
1

Haier HW90-BD14979U1 i-Pro 7 Auto-dose

De Haier HW90-BD14979U1 i-Pro 7 Auto-dose is een energiezuinige wasmachine met slimme dosering.

De best geteste Haier wasmachine van 2024 is de Haier HW90-BD14979U1 i-Pro 7 Auto-dose. De Haier HW90-BD14979U1 i-Pro 7 Auto-dose is een energiezuinige en gebruiksvriendelijke wasmachine met een vulgewicht van 9 kg en een reeks aan handige functies zoals AutoDose en Refresh. AutoDose zorgt voor een automatische dosering van wasmiddel en wasverzachter, wat zowel water als energie bespaart. Met een A energielabel is deze wasmachine een van de meest energiezuinige apparaten op de markt.

De Refresh-cyclus verfrist kleding met stoom, ideaal voor kleding die alleen een opfrisbeurt nodig heeft. De wasmachine is compact met een diepte van 49,7 cm, maar heeft toch een grote capaciteit, wat hem geschikt maakt voor kleinere ruimtes. Voor hardnekkige vlekken biedt de wasmachine een speciale Stain-functie.

Er zijn echter ook nadelen. Het onderhoud van de wasmiddellade vereist regelmatige reiniging en sommige gebruikers ervaren WiFi-connectiviteitsproblemen. De AutoDose-functie heeft maar één compartiment voor vloeibaar wasmiddel, wat de flexibiliteit kan beperken. Gebruikerservaringen variëren van positieve opmerkingen over de stille werking en het compacte formaat tot negatieve ervaringen met de WiFi-verbinding en de beperkingen van de AutoDose-functie.

De wasmachine kan op afstand worden bediend via de Haier-app, mits deze verbonden is met WiFi. De AutoDose-functie en de energiezuinigheid zijn belangrijke verkooppunten, waardoor deze wasmachine een goede waarde voor je geld biedt.
2

Haier HW80-BD14979U1 i-Pro 7 Auto-dose

De Haier HW80-BD14979U1 i-Pro 7 Auto-dose is zuinig, gebruiksvriendelijk en veelzijdig.

De Haier HW80-BD14979U1 i-Pro 7 Auto-dose is een energiezuinige wasmachine met een A energielabel en diverse functies zoals Auto-dose en een verfrissingscyclus. Het apparaat is geschikt voor grotere wasbeurten met een vulgewicht van 8 kg en heeft een speciale vlekfunctie voor hardnekkige vlekken.

Er zijn echter verbeterpunten zoals de niet-zelfreinigende wasmiddellade, onduidelijkheden rond de Auto-dose functie, en problemen met WiFi-connectiviteit. Gebruikerservaringen variëren: sommigen prijzen het stille functioneren en de goede wasresultaten, terwijl anderen moeite hebben met de Auto-dose functie en de geur van de was na gebruik.

Belangrijke kenmerken zijn de energiebesparing, de automatische dosering van wasmiddel en wasverzachter, en de verfrissingscyclus om kleding op te frissen zonder volledige wasbeurt. Het apparaat is relatief stil met een geluidsniveau van 70 dB tijdens het centrifugeren. Ondanks enkele tekortkomingen, wordt de wasmachine aanbevolen voor zijn gebruiksvriendelijkheid en prestaties.
3

Haier HW90-B14959U1 i-Pro 5 Silence & Wifi

Deze wasmachine combineert energiezuinigheid, stilte en slimme connectiviteit voor optimaal gebruiksgemak.

De Haier HW90-B14959U1 i-Pro 5 Silence & WiFi is een energiezuinige en stille wasmachine met een vulgewicht van 9 kg, ideaal voor grotere huishoudens. Het apparaat is voorzien van een koolborstelloze motor en slimme functies zoals de hOn app, die het kiezen van de juiste wascyclus en het bijhouden van de wastijd vereenvoudigt.

Belangrijke voordelen zijn de energiezuinigheid met een A energielabel, het Refresh-programma voor het opfrissen van kleding met stoom en het lage geluidsniveau van maximaal 67dB. Echter, er zijn ook nadelen, zoals een niet-zelfreinigende wasmiddellade, het ontbreken van een volledige snelle wascyclus en geen automatische wasmiddeltoevoer.

Gebruikerservaringen benadrukken de gemakkelijke bediening via de app, de stilheid van de machine en de goede prijs-kwaliteitverhouding. De wasmachine wordt geprezen om zijn moderne uitstraling en functies zoals het licht in de trommel en het eindsignaal.

De hOn app maakt bediening op afstand mogelijk, terwijl het lage geluidsniveau en het grote vulgewicht de machine geschikt maken voor diverse huishoudelijke behoeften. De energiezuinigheid draagt bij aan een lagere impact op het milieu en besparingen op de energierekening.

Waarom is Haier het beste merk wasmachine

Haier is de op twee na grootste witgoed producent ter wereld. Deze Chinese fabrikant van onder andere koelkasten, vaatwassers, wasmachines en drogers, is tevens voor het 13e achtereenvolgende jaar door Euromonitor International Limited als dé nr. 1 voor huishoudelijke apparaten verkozen.

Haier staat voor hoogwaardige en betrouwbare producten. En ze vragen er niet te veel voor. Wasmachines van Haier kosten tussen de €450,- en €800,-. Daarvoor heb je een moderne wasmachine met energieklasse A – in andere woorden; een energiezuinig wasmachine voor een zacht prijsje! Lees hier alles wat je moet weten over Haier wasmachines.

Energiezuinig

Alle nieuwe Haier wasmachines hebben energielabel A, wat het meest zuinige energielabel is. Een energiezuinige wasmachines is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! Deze zorgen er namelijk voor dat je energierekening laag blijft. Met een energiezuinige wasmachines van Haier kun je tot wel €275,- besparen over de gehele levensduur.

Koolborstelloze motor

Alle Haier wasmachines beschikken over een koolborstelloze motor. Dit houdt in dat deze wasmachines extra stil zijn, minder energie verbruiken en langer meegaan. Dit komt de wasmachine niet aangedreven wordt met behulp van koolborstels; daarbij vindt namelijk een hoop wrijving plaats.

Gebruiksgemak

Haier zet het gebruiksgemak voorop! Daarom beschikken hun wasmachines altijd minstens over een aantal functies en opties die het wassen voor jou zo makkelijk mogelijk maken. Denk hierbij aan een beladingssensor, kledingbeschermende trommel, resttijdindicator en startuitstel. Als je bereid bent iets meer te betalen, kan jouw nieuwe Haier wasmachine onder andere ook automatisch uitschakelen, stomen en zelf de wasmiddellade reinigen.

Veel wasprogramma's

Haier wasmachines beschikken over minstents 14 verschillende wasprogramma’s, en de meeste modellen hebben er zelfs 16. Denk aan standaard wasprogramma’s voor onder andere wol, katoen en handwas, maar ook aan specifiekere programma’s voor bijvoorbeeld babykleding, allergieën, overhemden en gordijnen. Zo is er altijd een programma dat perfect aansluit op jouw type wasgoed.

Een vulgewicht voor iedere gezinsgrootte

Haier maakt wasmachines met een vulgewicht van 7 kg, maar ook met ruimte voor 10 kg wasgoed. Zo hebben ze voor ieder huishouden wel een wasmachine van het juiste formaat!

Merkspecifieke functies van een Haier wasmachine

Haier Direct Motion - efficiëntie ontmoet duurzaamheid

Haier Direct Motion-technologie kenmerkt zich door het gebruik van een directe aandrijving waarbij de motor rechtstreeks op de trommel is gemonteerd. Dit zorgt voor minder bewegende onderdelen, wat resulteert in minder vibratie en geluid. Je krijgt hierdoor een stillere waservaring en het verhoogt de duurzaamheid van je wasmachine. Bovendien levert deze techniek een verbeterde energie-efficiëntie op, waardoor je op lange termijn kunt besparen op je energierekening.

Haier i-Refresh - frisheid zonder slijtage

De i-Refresh-functie van Haier is een innovatieve oplossing voor het opfrissen van kleding zonder deze te wassen. Deze functie gebruikt micro-stoom om geurtjes te verwijderen en kreukels te verminderen, wat ideaal is voor delicate stoffen die speciale zorg vereisen. Door het gebruik van i-Refresh kun je de levensduur van je kleding verlengen, omdat je minder vaak hoeft te wassen, wat zowel tijd als energie bespaart. Het is een perfecte optie voor mensen met een drukke levensstijl die toch hun kleding er fris en verzorgd uit willen laten zien.

Wat moet je weten van een Haier wasmachine

Consumenten die eerder een Haier wasmachine hebben gekocht hebben de wasmachine beoordeeld met een gemiddelde score van een: 9.0. In totaal zijn de Haier wasmachines 2.023 keer beoordeeld.
De gemiddelde prijs van een Haier wasmachine ligt tussen de: 449 en 799 euro.
De gemiddelde levensduur van een wasmachine bedraagt tussen de 10 en 15 jaar. De gemiddelde levensduur van een Haier wasmachine is ongeveer 12 jaar.