Haier HWD80-B14979 I-Pro Series 7 – 8/5 kg review

Een game changer voor je waservaring

De Haier HWD80-B14979 I-Pro Series 7 is een was-droogcombinatie met een vulgewicht van 8 kg voor wassen en 5 kg voor drogen. Het apparaat heeft een i-Refresh stoomfunctie en een stille koolborstelloze Direct Motion motor. De machine is energiezuinig met label D en heeft trommelverlichting. Aandachtspunten zijn de droogcapaciteit van 5 kg, bediening op afstand en de diepte van 54 cm. Gebruikerservaringen zijn overwegend positief, met name over de stille werking en het moderne ontwerp.
Ga direct naar de webshop waar de Haier HWD80-B14979 I-Pro Series 7 – 8/5 kg verkrijbaar is voor de laagste prijs.

Wat je moet weten van de Haier HWD80-B14979 I-Pro Series 7 – 8/5 kg

De Haier HWD80-B14979 I-Pro Series 7 is een betrouwbare was-droogcombinatie die zich onderscheidt met unieke functies zoals de i-Refresh stoomfunctie en de stille koolborstelloze Direct Motion motor. Het grote vulgewicht van 8 kg voor het wassen en 5 kg voor het drogen maakt het ideaal voor zowel kleine als grote wasjes. Let echter wel op de droogcapaciteit en zorg dat je voldoende ruimte hebt voor de installatie.

Alternatieve apparaten

Voordelen van de Haier HWD80-B14979 I-Pro Series 7 – 8/5 kg

1

i-Refresh functie

De i-Refresh functie is een uniek kenmerk van de Haier HWD80-B14979 I-Pro Series 7. Het maakt gebruik van stoom om bacteriën te verwijderen en muffe geurtjes op te frissen. Zo kun je een shirt dat naar eten ruikt opfrissen zonder het te hoeven wassen. Dit is beter voor de stof en bespaart water en energie.

2

Direct Motion motor

Deze was-droogcombinatie maakt gebruik van een koolborstelloze Direct Motion motor. Dit zorgt voor een stille waservaring, met een geluidsniveau van slechts 72dB tijdens het centrifugeren. Zo kun je de was doen zonder dat je last hebt van storende geluiden.

3

Trommelverlichting

Een andere handige functie is de trommelverlichting. Hierdoor kun je de inhoud van de trommel goed zien en vergeet je geen kledingstukken in de machine.

4

Grote vulgewicht

Met een vulgewicht van 8 kg voor het wassen en 5 kg voor het drogen, kan deze machine veel was in één keer aan. Dit is bijzonder handig voor grotere huishoudens of mensen die veel was hebben.

5

Energiezuinigheid

De Haier HWD80-B14979 I-Pro Series 7 heeft een energielabel D, wat betekent dat het een relatief energiezuinig model is. Hierdoor kun je energie en geld besparen op je energierekening.

Dankzij de Haier HWD80-B14979 I-Pro Series 7, wordt de was doen een fluitje van een cent.

Nadelen van de Haier HWD80-B14979 I-Pro Series 7 – 8/5 kg

1

Droogcapaciteit

Een belangrijk nadeel van deze was-droogcombinatie is de droogcapaciteit. Met een maximum van 5kg kun je niet zo veel natte was in één keer drogen. Dit kan onhandig zijn als je veel was hebt.

2

Bediening op afstand

Hoewel de bediening op afstand over het algemeen makkelijk te begrijpen is, kan het even duren voordat je er aan gewend bent. Dit kan in het begin een beetje frustrerend zijn.

3

Diepte

Hoewel de machine minder diep is dan de meeste andere modellen (54 cm), kan dit nog steeds een probleem zijn als je een kleine badkamer of keuken hebt. Je moet er dus zeker van zijn dat je voldoende ruimte hebt om deze machine te installeren.

Ervaringen van eerdere gebruikers

Positieve gebruikerservaringen

Veel gebruikers waarderen de stille werking van de machine, en vinden de bediening op afstand logisch en gemakkelijk te begrijpen. Het modern ogende ontwerp is een andere veelgeprezen feature. Bovendien wordt het gecombineerde was- en droogprogramma als zeer efficiënt ervaren.

Negatieve gebruikerservaringen

Echter, sommige gebruikers melden dat de machine niet perfect droogt als het beddengoed tijdens de was in ander beddengoed terechtkomt. En hoewel de machine in het algemeen als hoogwaardig wordt beschouwd, wordt opgemerkt dat het “geen Samsung” is.

Moet ik de Haier HWD80-B14979 I-Pro Series 7 – 8/5 kg kopen?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare, stille en veelzijdige was-droogcombinatie, dan is de Haier HWD80-B14979 I-Pro Series 7 – 8/5kg een uitstekende keuze. Dankzij de unieke functies en het grote vulgewicht kan het al je wasbehoeften dekken.
Bekijk waar de Haier HWD80-B14979 I-Pro Series 7 – 8/5 kg te koop is en vergelijk de prijzen.

Wat moet je weten van de Haier HWD80-B14979 I-Pro Series 7 – 8/5 kg

Ja, de machine heeft verschillende wasprogramma’s voor verschillende soorten stoffen, zoals katoen, babykleding, wol en dons.
Met een geluidsniveau van slechts 72dB tijdens het centrifugeren, is deze machine aanzienlijk stiller dan de meeste andere was-droogcombinaties.
Deze machine heeft een energielabel D, wat betekent dat het een relatief energiezuinig model is. Echter, de exacte hoeveelheid energie die het verbruikt hangt af van hoe je het gebruikt.
De droogcapaciteit van deze machine is 5 kg. Dit betekent dat je tot 5 kg natte was in één keer kunt drogen.