AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus review

De energiezuinige droger met 3D scan technologie

De AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus droger onderscheidt zich met 3D scan technologie en een A+++ energielabel. Met een capaciteit van 9 kg en ProSense laadsensor is het apparaat geschikt voor grote huishoudens en zorgt het voor energiebesparing. Let op: er is geen zelfreinigende condensor en afvoerslang bijgeleverd, en het geluidsniveau is 63 dB.
Ga direct naar de webshop waar de AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus verkrijbaar is voor de laagste prijs.
1941612

Wat je moet weten van de AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus

De AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus is een uitblinker in zowel technologie als energiezuinigheid. De unieke 3D scan technologie, gecombineerd met een royale laadcapaciteit van 9kg, maakt het een topkeuze voor huishoudens. Deze droger kan met recht een AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus genoemd worden vanwege zijn prestaties en kenmerken.

Alternatieve apparaten

Voordelen van de AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus

1

3D scan van het AbsoluteCare Plus systeem

Dankzij de innovatieve 3D scan technologie van het AbsoluteCare Plus systeem zorgt deze droger ervoor dat je was gelijkmatig droogt. Hierdoor blijft de stof van je kleding zacht en behoudt het zijn vorm. Of je nu katoen, synthetisch wasgoed of zelfs je favoriete winterjas wilt drogen, alles komt er in perfecte staat uit.

2

Grote laadcapaciteit van 9 kg

Heb je een groot gezin of was je vaak grote stukken zoals beddengoed? Met een laadcapaciteit van 9 kg biedt deze droger genoeg ruimte. Dit betekent minder vaak laden en dus meer vrije tijd voor jezelf.

3

Maximale droogtijd van 199 minuten

Tijd is kostbaar en met de AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus ben je verzekerd van een snelle droogtijd. Zelfs met zijn grote laadcapaciteit droogt hij sneller dan de gemiddelde warmtepompdroger.

4

Besparing op energiekosten

Met een A+++ energielabel is deze droger niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Over de gehele levensduur kun je tot wel € 1545 besparen op je energiekosten.

5

ProSense laadsensor

De ingebouwde ProSense laadsensor zorgt ervoor dat de droger automatisch de cyclus aanpast aan de lading. Hierdoor bespaar je niet alleen energie, maar blijft je kleding ook langer mooi.

Met technologie en efficiëntie voorop, maakt de AEG TR959M4C het drogen van wasgoed zorgeloos.

Nadelen van de AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus

1

Geen zelfreinigende condensor

Een van de minpuntjes van deze droger is het ontbreken van een zelfreinigende condensor. Dit betekent dat je deze handmatig moet reinigen, wat extra onderhoud vergt en dus ook meer tijd.

2

Geen afvoerslang inbegrepen

Hoewel de droger wordt geleverd met een handleiding en een afvoerslang, ontbreekt een afvoerslang voor directe aansluiting op de waterafvoer. Je moet deze dus apart aanschaffen, wat extra kosten met zich meebrengt.

3

Maximale geluidsniveau van 63 dB

Voor sommigen kan een geluidsniveau van 63 dB als storend worden ervaren, vooral als de droger in een open ruimte of dichtbij slaap- of woonkamers staat.

Ervaringen van eerdere gebruikers

Positieve ervaringen

Tot op heden zijn er nog geen directe gebruikersreviews beschikbaar voor dit product. Echter, gezien de specificaties en eigenschappen, kunnen we verwachten dat gebruikers vooral tevreden zullen zijn over de energiezuinigheid en de 3D scan technologie van het AbsoluteCare Plus systeem.

Negatieve ervaringen

Zonder directe gebruikersreviews is het moeilijk om specifieke negatieve ervaringen te benoemen. Maar op basis van de productinformatie kan het ontbreken van een zelfreinigende condensor en de aanschaf van een aparte afvoerslang potentiële pijnpunten zijn voor sommige gebruikers.

Moet ik de AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus kopen?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare, efficiënte en technologisch geavanceerde droger, dan is de AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus zeker een aanrader. Het zal niet alleen je was perfect drogen, maar ook op de lange termijn besparen op energiekosten. Een win-win voor elk huishouden!
Bekijk waar de AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus te koop is en vergelijk de prijzen.
1941612

Wat moet je weten van de AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus

De AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus is een van de meest energiezuinige drogers op de markt met een A+++ energielabel. Over zijn levensduur kun je tot wel € 1545 besparen op je energiekosten.
De 3D scan technologie van het AbsoluteCare Plus systeem zorgt ervoor dat je was gelijkmatig droogt. Sensoren scannen zowel de binnen- als buitenkant van je wasgoed, waardoor alles gelijkmatig en zacht droogt.
Ja, je kunt de droger aansluiten op de waterafvoer. Let wel op: de droger wordt niet geleverd met een afvoerslang voor directe aansluiting. Deze dien je apart aan te schaffen.
De droger heeft een maximaal geluidsniveau van 63 dB. Dit kan voor sommige mensen als storend worden ervaren als de droger in een open ruimte of dichtbij woon- of slaapkamers staat.
De AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus heeft een royale laadcapaciteit van 9 kg, ideaal voor grote gezinnen of voor het drogen van grotere items zoals beddengoed.