Samsung DV90T8240SH review

Een stille en energiezuinige hulp in je huishouden

De Samsung DV90T8240SH is een energiezuinige warmtepompdroger met A+++ energielabel, OptimalDry systeem en AI Control technologie. Het apparaat is stil dankzij het Silent Dry programma, maar heeft een maximaal geluidsniveau van 62dB en een niet volledig zelfreinigende condensor. Het biedt gebruiksgemak door verbinding met de waterafvoer en heeft een maximale vulgewicht van 9kg. Gebruikerservaringen benadrukken de naadloze verbinding met Samsung Quickdrive wasmachines en handige meldingen op Samsung TV’s.
Ga direct naar de webshop waar de Samsung DV90T8240SH verkrijbaar is voor de laagste prijs.

Wat je moet weten van de Samsung DV90T8240SH

De Samsung DV90T8240SH is een indrukwekkende warmtepompdroger, boordevol slimme technologie die het drogen van je wasgoed gemakkelijker en efficiënter maakt. Met zijn A+++ energielabel en OptimalDry systeem is het niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een kosteneffectieve. De enige minpunten zijn het ontbreken van een volledig zelfreinigende condensor en een maximaal geluidsniveau van 62dB. Echter, als je op zoek bent naar een betrouwbare, energiezuinige en slimme droger, dan is de Samsung DV90T8240SH een uitstekende keuze.

Alternatieve apparaten

Voordelen van de Samsung DV90T8240SH

1

Verbinding met de waterafvoer

Een van de belangrijkste pluspunten van de Samsung DV90T8240SH is de mogelijkheid om de droger aan te sluiten op de waterafvoer. Dit betekent dat je niet handmatig het condensreservoir hoeft te legen, wat een hoop tijd en moeite scheelt. Dit is een groot voordeel voor drukke huishoudens waar tijd cruciaal is.

2

OptimalDry systeem

Het OptimalDry systeem van de Samsung DV90T8240SH maakt gebruik van vochtigheidssensoren om te voorkomen dat je wasgoed krimpt. Dit intelligente systeem past de droogtijd aan aan de hand van hoe vochtig het wasgoed nog is, zodat je kleding er langer mooi uitziet en aanvoelt.

3

Zeer energiezuinig

De Samsung DV90T8240SH is een zeer energiezuinige droger met een A+++ energielabel. Dat betekent dat hij minder elektriciteit verbruikt dan drogers met een lager energielabel. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar het kan je ook aanzienlijke kostenbesparingen opleveren op je energierekening.

4

Silent Dry programma

Dankzij het Silent Dry programma kun je de Samsung DV90T8240SH gebruiken terwijl je slaapt, zonder dat je wordt gestoord door luidruchtige geluiden. Het programma past het aantal omwentelingen per minuut (RPM) aan, zodat de droger slechts 60dB aan geluid produceert.

5

AI Control technologie

Met de AI Control technologie adviseert de Samsung DV90T8240SH je over de beste keuze voor jouw wasgoed via de app en onthoudt het je gewoonten. Zo gebruik je altijd de juiste droogcyclus en hou je gemakkelijk de voortgang van het droogproces in de gaten.

De Samsung DV90T8240SH: een slimme, stille en energiezuinige manier om je wasgoed te drogen.

Nadelen van de Samsung DV90T8240SH

1

Condensor is niet volledig zelfreinigend

Ondanks alle geavanceerde functies van de Samsung DV90T8240SH is de condensor niet volledig zelfreinigend. Dat betekent dat je nog steeds enig onderhoud nodig hebt om het apparaat in optimale conditie te houden. Hoewel dit misschien een klein nadeel is, is het iets om in gedachten te houden bij je aankoop.

2

Maximale vulgewicht van 9kg

Het maximale vulgewicht van 9kg van de Samsung DV90T8240SH kan voor sommige huishoudens aan de lage kant zijn. Als je een groot gezin hebt of veel wasgoed produceert, is dit misschien niet de beste keuze voor jou.

3

Geluidsniveau van 62dB

Ondanks het Silent Dry programma, heeft de Samsung DV90T8240SH een maximaal geluidsniveau van 62dB. Hoewel dit niet extreem luid is, kan het storend zijn als je in een klein huis woont en de droger dicht bij je woon- of slaapruimte staat.

Ervaringen van eerdere gebruikers

Naadloze verbinding met Samsung Quickdrive wasmachine

Een gebruiker was zeer tevreden over de manier waarop de Samsung DV90T8240SH naadloos samenwerkte met hun Samsung Quickdrive wasmachine. De droger wist welke was er moest worden gedroogd en met meer dan 18 droogprogramma’s was het heel gemakkelijk om de droger in te stellen.

Handige meldingen op Samsung TV

Een andere gebruiker was enthousiast over het gemak van het ontvangen van meldingen op hun Samsung TV wanneer de was- en droogprogramma’s klaar waren. Zo konden ze ervoor zorgen dat het wasgoed niet te lang in de machines bleef zitten.

Stille werking

Een van de meest opvallende kenmerken van de Samsung DV90T8240SH, volgens gebruikers, is de stille werking. Vooral in vergelijking met oudere modellen was de Samsung DV90T8240SH aanzienlijk stiller, waardoor hij ’s nachts kon draaien zonder overlast te veroorzaken.

Moet ik de Samsung DV90T8240SH kopen?

We raden de Samsung DV90T8240SH aan voor iedereen die op zoek is naar een slimme, energiezuinige en betrouwbare warmtepompdroger. Ondanks enkele kleine nadelen is het een uitstekende keuze voor de meeste huishoudens.
Bekijk waar de Samsung DV90T8240SH te koop is en vergelijk de prijzen.

Wat moet je weten van de Samsung DV90T8240SH

Ondanks zijn stille werking produceert de Samsung DV90T8240SH een maximaal geluidsniveau van 62dB. Hoewel dit niet extreem luid is, kan het voor sommigen storend zijn, afhankelijk van waar de droger in huis staat.
Ja, de Samsung DV90T8240SH is zeer energiezuinig. Het heeft een A+++ energielabel, wat betekent dat het minder elektriciteit verbruikt dan drogers met een lager energielabel. Dit kan je op de lange termijn veel geld besparen op je energierekening.
Ja, de Samsung DV90T8240SH heeft een condensafvoer. Je kunt het condenswater opvangen in een reservoir of het via de afvoer afvoeren.
Nee, de condensor van de Samsung DV90T8240SH is niet volledig zelfreinigend. Dit betekent dat je nog steeds enig onderhoud moet uitvoeren om de condensor schoon te houden.