Haier HW90-B14939 i-Pro 3 Silence review

De stille en energiezuinige wasmachine

De Haier HW90-B14939 i-Pro 3 Silence is een energiezuinige en stille wasmachine met een ruim vulgewicht van 9 kg. Het heeft een A energielabel, een hygiëneprogramma voor allergieën, en een Refresh cyclus om kleding op te frissen. Aandachtspunten zijn het ontbreken van een AutoDose-functie, het zware gewicht, en geen aparte voor- en naspoelprogramma. Gebruikers waarderen de lage geluidsniveau en het strakke ontwerp.
Ga direct naar de webshop waar de Haier HW90-B14939 i-Pro 3 Silence verkrijbaar is voor de laagste prijs.

Wat je moet weten van de Haier HW90-B14939 i-Pro 3 Silence

De Haier HW90-B14939 i-Pro 3 Silence is een zeer energiezuinige en stille wasmachine met een ruim vulgewicht van 9 kg. Hoewel het enkele tekortkomingen heeft, zoals het ontbreken van een AutoDose-functie en het zware gewicht, biedt het tal van functies die het een waardevolle aanvulling op je huishouden maken.

Alternatieve apparaten

Voordelen van de Haier HW90-B14939 i-Pro 3 Silence

1

Energiezuinigheid

De Haier HW90-B14939 i-Pro 3 Silence is bijzonder energiezuinig met een A energielabel. Deze machine zal zeker een verschil maken op je energierekening, en met de energiebesparing over de levensduur van de machine van 290 euro is het een duurzame keuze.

2

Ruim vulgewicht

Met een vulgewicht van 9 kg biedt deze wasmachine voldoende ruimte om al je was in één keer te doen. Dit maakt het ideaal voor grote gezinnen of voor degenen die veel was hebben.

3

Hygiëne programma

Het hygiëneprogramma van deze wasmachine wast op hoge temperatuur voor een langere tijd, waardoor bacteriën, huisdierharen en pollen worden verwijderd. Dit is vooral handig als je last hebt van allergieën.

4

Stoomfunctie

Met de Refresh cyclus kun je een gedragen shirt snel opfrissen met stoom zonder het te wassen. Dit kan erg handig zijn als je een kledingstuk hebt dat niet echt vuil is, maar gewoon een beetje opgefrist moet worden.

5

Geluidsniveau

Een van de meest genoemde voordelen van deze wasmachine is het lage geluidsniveau. Dit maakt het ideaal voor plaatsing in open ruimtes of voor gebruik ’s nachts.

De stille en energiezuinige keuze voor je was.

Nadelen van de Haier HW90-B14939 i-Pro 3 Silence

1

Geen AutoDose

Hoewel deze wasmachine veel geweldige functies heeft, heeft het niet de AutoDose-functie die automatisch je wasmiddel doseert. Dit betekent dat je zelf de juiste hoeveelheid wasmiddel moet meten en toevoegen.

2

Zwaar

Hoewel de grote capaciteit een voordeel is voor grote wasbeurten, maakt het gewicht van de machine het moeilijk om te verplaatsen. Dit kan een nadeel zijn als je van plan bent de machine vaak te verplaatsen.

3

Geen apart voor- en naspoelprogramma

Een andere tekortkoming van deze machine is dat het geen apart voor- en naspoelprogramma lijkt te hebben. Dit kan het moeilijker maken om bepaalde soorten wasgoed grondig schoon te maken.

Ervaringen van eerdere gebruikers

Positieve ervaringen

Veel gebruikers zijn tevreden met de prestaties van de Haier HW90-B14939 i-Pro 3 Silence. Ze prijzen het lage geluidsniveau en de gebruiksvriendelijkheid van de machine. Het strakke ontwerp is ook een hit, en velen zeggen dat ze het gevoel hebben dat ze waar voor hun geld krijgen.

Negatieve ervaringen

Er zijn echter enkele kritieken. Sommige gebruikers merken op dat er geen apart voor- en naspoelprogramma beschikbaar is. Daarnaast wordt het zware gewicht van de machine genoemd, wat het moeilijk maakt om te verplaatsen. Tot slot vinden sommigen de handleiding niet duidelijk genoeg, met name de Nederlandse vertaling.

Moet ik de Haier HW90-B14939 i-Pro 3 Silence kopen?

Als je op zoek bent naar een stille, energiezuinige wasmachine met veel capaciteit, dan is de Haier HW90-B14939 i-Pro 3 Silence een uitstekende keuze. Met zijn veelzijdige wasprogramma’s kan het gemakkelijk aan je wasbehoeften voldoen.
Bekijk waar de Haier HW90-B14939 i-Pro 3 Silence te koop is en vergelijk de prijzen.

Wat moet je weten van de Haier HW90-B14939 i-Pro 3 Silence

Het A energielabel is het hoogst mogelijke energielabel en geeft aan dat deze wasmachine bijzonder energiezuinig is. Dit kan je helpen besparen op je energierekening en is beter voor het milieu.
De Haier HW90-B14939 i-Pro 3 Silence is een voorladende machine, wat betekent dat je de was aan de voorkant van de machine inlaadt.
Ja, deze wasmachine heeft een beladingsensor die elke cyclus aanpast aan je was. Dit betekent dat je ook kleine hoeveelheden was energiezuinig kunt wassen.
De Refresh cyclus is een functie die het mogelijk maakt om een gedragen shirt snel op te frissen met stoom zonder het te wassen. Dit kan handig zijn als je een kledingstuk hebt dat niet echt vuil is, maar gewoon een beetje opgefrist moet worden.