Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble review

Een revolutionaire wassing met stijl

De Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble wasmachine biedt een grote trommelcapaciteit van 11 kg, EcoBubble-technologie, en bediening op afstand via een app. Het ontbreekt aan Autodose en QuickDrive, maar heeft een stoomfunctie en een snelle wascyclus. Gebruikerservaringen tonen tevredenheid over de capaciteit en het gebruiksgemak, hoewel sommigen de stevigheid van de wasmiddellade in twijfel trekken.
Ga direct naar de webshop waar de Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble verkrijbaar is voor de laagste prijs.

Wat je moet weten van de Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble

De Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble wasmachine is een hoogwaardige en veelzijdige optie voor iedereen die een ruime, energiezuinige en stijlvolle wasmachine zoekt. Hoewel hij enkele functies mist zoals Autodose en QuickDrive, zijn de royale 11kg trommelcapaciteit, de EcoBubble-technologie en de mogelijkheid om op afstand te bedienen via een app, kenmerkend voor dit model.

Alternatieve apparaten

Voordelen van de Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble

1

Grote vulgewicht

Met een vulgewicht van 11 kg biedt de Samsung WW11BB704AGBS2 ruimte voor het wassen van grote ladingen wasgoed in één keer. Dit betekent minder tijd besteed aan wassen en meer tijd voor jezelf. Het grote vulgewicht is ook ideaal voor gezinnen met veel wasgoed, of voor mensen die graag grote items wassen, zoals beddengoed. Ondanks zijn grote capaciteit is de wasmachine niet veel groter dan een gemiddelde wasmachine dankzij SpaceMax, wat betekent dat het in de meeste wasruimtes past.

2

Stoomfunctie

De stoomfunctie van deze wasmachine reinigt je kleding extra hygiënisch door allergenen en bacteriën met stoom te verwijderen. Dit is bijzonder nuttig voor mensen met gevoelige huid of allergieën. Het maakt de wasmachine zeer geschikt voor het wassen van babykleding, beddengoed en handdoeken.

3

EcoBubble-technologie

Een andere aantrekkelijke functie van de Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble wasmachine is de EcoBubble-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je kleding hygiënisch schoon wordt met bubbels, zelfs bij lage temperaturen. Het kan zelfs vlekken verwijderen bij een lage temperatuur dankzij de schuimbubbels. Dit is niet alleen goed voor het milieu door energie te besparen, maar het is ook zachter voor je kleding, waardoor de levensduur wordt verlengd.

4

Bediening op afstand

Je kunt je wasmachine verbinden met je smartphone met AI Control voor wasadvies. Dit betekent dat je de wasmachine vanaf elke plek in je huis kunt bedienen, wat bijdraagt aan het gemak van de wasroutine. Je kunt zelfs een programma starten terwijl je onderweg bent naar huis van je werk, zodat je de was kunt ophangen zodra je thuiskomt.

5

Snelle wascyclus

Een andere opvallende functie van deze wasmachine is de Super Speed-cyclus. Deze functie stelt je in staat om de helft van de trommel binnen 1 uur te wassen. Dit is ideaal voor die momenten waarop je snel een schone set kleding nodig hebt.

Een stijlvolle, ruime en energiezuinige keuze voor jouw wasbehoeften.

Nadelen van de Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble

1

Geen automatische dosering van wasmiddel

Een van de beperkingen van de Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble wasmachine is dat hij geen Autodose heeft om je wasmiddel automatisch te doseren. Dit betekent dat je zelf moet beoordelen hoeveel wasmiddel je voor elke lading moet gebruiken, wat soms lastig kan zijn.

2

Geen QuickDrive om je was tot 2 keer sneller schoon te maken

Dit model heeft niet de QuickDrive-functie die enkele andere Samsung wasmachines wel hebben. QuickDrive kan je was tot twee keer sneller schoonmaken, wat een handige functie kan zijn voor mensen die vaak haast hebben.

3

Wasmiddellade voelt niet stevig aan

Sommige gebruikers hebben gemeld dat de wasmiddellade van de wasmachine niet stevig aanvoelt. Hoewel dit geen invloed heeft op de prestaties van de wasmachine, kan het een punt van zorg zijn voor sommige mensen.

Ervaringen van eerdere gebruikers

Handige bediening via de app

Een gebruiker meldde dat hij de wasmachine eenvoudig kon bedienen via de Samsung SmartThings-app. Hij kon de energie-efficiëntie van de verschillende wasprogramma’s zien en zijn wasmachine op afstand starten. Echter, voor deze functie moet SmartThings wel op de wasmachine zelf worden aangeklikt.

Veel wasprogramma's voor alle soorten was

Een andere gebruiker prees de veelheid aan wasprogramma’s van de wasmachine, met in totaal 22 programma’s voor onder andere beddengoed en handdoeken. De SuperSpeed-functie was vooral handig wanneer hij geen volledige lading wasgoed had maar toch zijn gedragen shirts snel schoon nodig had.

Mooi design maar zeepbak voelt niet stevig aan

Een andere gebruiker merkte op dat de wasmachine met zijn zwarte kleur opvalt in zijn huishouden. De zwarte deur en het display zien er stijlvol uit en passen goed bij de antracietkleurige behuizing. Maar hij merkte ook op dat de zeepbak niet stevig aanvoelde.

Moet ik de Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble kopen?

De Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble wasmachine is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een wasmachine die ruim, energiezuinig en makkelijk te bedienen is. Ondanks enkele kleine tekortkomingen, maken de indrukwekkende functies en het stijlvolle design dit een wasmachine die we zeker aanbevelen.
Bekijk waar de Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble te koop is en vergelijk de prijzen.

Wat moet je weten van de Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble

Nee, de Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble wasmachine heeft geen Autodose-functie om je wasmiddel automatisch te doseren. Je moet dus zelf inschatten hoeveel wasmiddel je voor elke lading moet gebruiken.
Nee, dit model heeft niet de QuickDrive-functie die enkele andere Samsung wasmachines wel hebben. QuickDrive kan je was tot twee keer sneller schoonmaken.
De wasmachine heeft een royale trommelcapaciteit van 11 kg. Dit maakt het gemakkelijk om grotere hoeveelheden wasgoed in één keer te wassen, wat tijd en energie bespaart.
Deze wasmachine heeft een energiezuinigheidsklasse van A+++. Dit betekent dat hij zeer energiezuinig is en je kan helpen om op je energierekening te besparen.
Ja, je kunt de wasmachine op afstand bedienen met de Samsung SmartThings-app op je smartphone. Dit betekent dat je de wasmachine vanaf elke plek in je huis kunt bedienen, wat bijdraagt aan het gemak van de wasroutine.