Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash review

Jouw ultieme waspartner

De Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash is een efficiënte wasmachine met QuickDrive-technologie en een AddWash-functie. Het apparaat is op afstand bedienbaar via de SmartThings-app en biedt 22 wasprogramma’s en een stoomfunctie voor hygiënische reiniging. Echter, het mist een Autodose-functie, heeft soms wifi-problemen en kan luid zijn bij het centrifugeren. Gebruikers prijzen de veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid, ondanks enkele negatieve ervaringen.
Ga direct naar de webshop waar de Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash verkrijbaar is voor de laagste prijs.

Wat je moet weten van de Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash

De Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash is een krachtige en efficiënte wasmachine met veel innovatieve functies. Met QuickDrive-technologie, een AddWash-functie en de mogelijkheid tot bediening op afstand via een smartphone, brengt het gemak en efficiëntie naar je wasdagen. Het kan zichzelf een game changer noemen in het huidige landschap van wasmachines.

Alternatieve apparaten

Voordelen van de Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash

1

Snel en energiezuinig wassen

QuickDrive is een technologie die je wasbeurten tot 50% sneller en energiezuiniger maakt dan normaal. Dankzij een draaiende plaat in de achterkant van de trommel, beweegt je wasgoed in verschillende richtingen en wordt het sneller schoon. Het resultaat? Minder energiegebruik, minder tijd in de wasruimte en toch schone kleren.

2

AddWash: vergeet nooit meer een kledingstuk

Hoe vaak ben je een was begonnen om vervolgens een vergeten sok of shirt te vinden? Met de AddWash-functie voeg je makkelijk extra wasgoed toe via het kleine luik in de deur, zelfs als het programma al draait. Het is een simpele oplossing voor een veelvoorkomend probleem.

3

Bediening op afstand met de SmartThings-app

Je kunt de wasmachine bedienen waar en wanneer je maar wilt met de SmartThings-app op je smartphone. Dat betekent dat je de was kunt starten terwijl je op je werk bent, zodat je kleding klaar is als je thuiskomt. Ook kun je de wasmachine zo instellen dat hij draait tijdens daluren voor elektriciteit, waardoor je kosten bespaart.

4

Veelzijdigheid van wasprogramma's

De Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash heeft 22 wasprogramma’s voor verschillende soorten wasgoed. Of je nu een wollen trui, outdoorkleding of zwaar bevlekte kleding moet wassen, er is een programma voor.

5

Stoomfunctie voor hygiënische reiniging

Soms heeft je kleding een extra hygiënische reiniging nodig. De stoomfunctie van deze wasmachine helpt daarbij. De stoom penetreert diep in de stof en zorgt ervoor dat bacteriën en allergenen effectief worden verwijderd.

Een game changer in de wasmachinewereld, de Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash maakt wasdagen eenvoudiger, sneller en efficiënter.

Nadelen van de Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash

1

Geen Autodose-functie

Een nadeel van deze wasmachine is dat hij geen Autodose-functie heeft. Dat betekent dat je zelf de hoeveelheid wasmiddel moet doseren. Hoewel dit voor sommige mensen geen probleem is, kan het voor anderen een gemis zijn, vooral als je gewend bent aan automatische dosering.

2

Problemen met de wifi-verbinding

Sommige gebruikers hebben problemen gemeld met de wifi-verbinding van de wasmachine. Dit kan betekenen dat je de bediening op afstand soms niet kunt gebruiken zoals bedoeld. Hoewel dit geen dealbreaker is, kan het wel frustrerend zijn.

3

Luid bij het centrifugeren

Bij 1600 omwentelingen per minuut, produceert de Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash een geluidsniveau van 72 dB. Hoewel dit niet uitzonderlijk hoog is voor een wasmachine, kunnen sommige mensen dit als luid ervaren.

Ervaringen van eerdere gebruikers

Positieve ervaringen

Gebruikers zijn zeer te spreken over de veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid van de Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash. Vooral de QuickDrive-functie, die zorgt voor snellere en efficiëntere wasbeurten, wordt vaak genoemd. Ook het stijlvolle ontwerp en de bediening op afstand via de SmartThings-app zijn geliefd.

Negatieve ervaringen

Hoewel de reacties overwegend positief zijn, zijn er ook enkele negatieve ervaringen. Zo hebben sommige gebruikers problemen ervaren met de wifi-verbinding. Daarnaast is het geluidsniveau bij het centrifugeren voor sommige mensen te hoog.

Moet ik de Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash kopen?

Als je op zoek bent naar een wasmachine die snelheid, efficiëntie en gemak biedt, dan is de Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash zeker een aanrader. Met zijn innovatieve functies en strakke design is het een geweldige aanvulling op elk huishouden.
Bekijk waar de Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash te koop is en vergelijk de prijzen.

Wat moet je weten van de Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash

De QuickDrive-functie van Samsung is ontworpen om wasbeurten sneller en efficiënter te maken. Dankzij een speciaal ontworpen Q-Drum, waarbij een draaiende plaat in de achterkant van de trommel je wasgoed in verschillende richtingen beweegt, wordt je wasgoed sneller schoon. Dit resulteert in wasbeurten die tot 50% sneller zijn dan normaal.
De Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash heeft een vulgewicht van 8 kg. Dat maakt het een goede keuze voor huishoudens van drie tot vier personen.
Dit model van Samsung is zeer energiezuinig. Het heeft een geschatte besparing op de levensduur van €290. Dit is gebaseerd op het lagere energieverbruik van de wasmachine in vergelijking met modellen met een lagere energiezuinigheid.
Met de AddWash-functie kun je gemakkelijk vergeten kledingstukken toevoegen nadat het wasprogramma is gestart. Dit is mogelijk dankzij een kleine luik in de deur die je kunt openen zonder het programma te pauzeren.