Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash review

Jouw ideale wasmaatje of niet?

De Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash is een geavanceerde wasmachine met QuickDrive technologie voor snellere wasbeurten, AI Wash voor automatische dosering van wasmiddel en een AddWash deur om vergeten kleding toe te voegen. Het apparaat heeft een groot vulgewicht van 9kg en is op afstand te bedienen via de SmartThings app. Gebruikers zijn tevreden, ondanks dat de handleiding en interface verbetering kunnen gebruiken en er geen trommelverlichting is.
Ga direct naar de webshop waar de Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash verkrijbaar is voor de laagste prijs.

Wat je moet weten van de Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash

De Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash is een slimme wasmachine met een hoop voordelen. Het grootste pluspunt is ongetwijfeld de QuickDrive technologie die zorgt voor een snelle en efficiënte wasbeurt. Dankzij de AI Wash wordt het wasmiddel automatisch gedoseerd, en met de AddWash deur kun je altijd nog vergeten kledingstukken toevoegen. Hoewel de handleiding en interface wat duidelijker kunnen, zijn de meeste gebruikers na een korte gewenningsperiode erg tevreden met hun aankoop.

Alternatieve apparaten

Voordelen van de Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash

1

QuickDrive voor snelle en efficiënte wasbeurten

Met de QuickDrive technologie van Samsung kun je jouw kleding extra efficiënt en tot 2 keer sneller wassen dan gebruikelijk. Dit komt door de speciale plaat aan de achterkant van de Q-drum, die in tegengestelde richting van de trommel draait. Hierdoor wordt de was niet alleen in de lengte, maar ook in de breedte bewogen voor een grondige reiniging.

2

AI Wash voor automatische dosering

Met AI Wash hoef je je geen zorgen meer te maken over de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter. De wasmachine doseert automatisch de juiste hoeveelheid, zodat je nooit teveel gebruikt. Zo blijven jouw kleren langer mooi en bespaar je ook op het gebruik van wasmiddel. Bovendien kan je met de troebelheidssensor zien hoe vuil je was is.

3

AddWash deur voor vergeten kledingstukken

Iedereen kent het wel: je hebt net de wasmachine aangezet en dan vind je nog een verdwaald kledingstuk. Geen zorgen, dankzij de AddWash deur kun je vergeten kleding toevoegen, zelfs als de cyclus al is gestart. Dat is nog eens een game changer!

4

Groot vulgewicht voor grote wasbeurten

De Samsung WW90T986ASH heeft een groot vulgewicht van 9kg. Dit maakt de wasmachine geschikt voor grote wasbeurten, zoals de kleding van de hele week, of een lading beddengoed. Ideaal voor grote huishoudens!

5

Slimme bediening op afstand

Met de SmartThings app kun je de wasmachine op afstand bedienen. Dit is vooral handig als je wasmachine op zolder staat en je wilt weten of de cyclus al klaar is. Je ziet in één oogopslag op je telefoon of je was klaar is om opgehangen te worden.

Met de Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash wordt wassen een fluitje van een cent.

Nadelen van de Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash

1

Geen trommelverlichting

Ondanks alle slimme functies van de Samsung WW90T986ASH, is er één ding dat ontbreekt: trommelverlichting. Dit zou het extra zichtbaar maken in het donker, maar helaas is dat niet het geval bij dit model.

2

Handleiding kan duidelijker

Een aantal gebruikers hebben aangegeven dat de handleiding wat beperkt is. Vooral als het gaat om het instellen van apps, connectiviteit en wasprogramma’s moet je zelf veel uitzoeken.

3

Interface kan overweldigend zijn

De vele slimme functies en opties kunnen in het begin wat overweldigend zijn. Sommige gebruikers geven aan dat ze het fijner zouden vinden als elke optie een eigen knop zou hebben en in één overzicht zichtbaar zou zijn.

Ervaringen van eerdere gebruikers

Algemeen gebruik

Over het algemeen zijn de gebruikers van de Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash zeer tevreden over hun aankoop. Ze prijzen vooral het gemak van de vele slimme functies. De wasmachine wordt als gebruiksvriendelijk ervaren en de SmartThings app is een waardevolle toevoeging.

Handleiding en installatie

Een aantal gebruikers geeft echter aan dat ze de handleiding wat beperkt vinden. Vooral het instellen van apps en connectiviteit kan lastig zijn. Hier is dus wel wat geduld en zelfontdekkend vermogen voor nodig.

Bediening op afstand en interface

Ook de bediening op afstand en de interface kan voor sommigen even wennen zijn. Sommige functies zijn verborgen achter menu’s, en het zou makkelijker zijn als elke functie een eigen knop zou hebben. Maar over het algemeen zijn de gebruikers na een korte gewenningsperiode erg tevreden met de bediening op afstand.

Moet ik de Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash kopen?

Als je op zoek bent naar een slimme wasmachine die efficiënt en grondig wast, dan is de Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash zeker aan te bevelen. Met zijn vele slimme functies en grote vulgewicht is het de ideale waspartner voor elk huishouden.
Bekijk waar de Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash te koop is en vergelijk de prijzen.

Wat moet je weten van de Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash

QuickDrive is een technologie van Samsung die zorgt voor een grondige en snelle reiniging van je kleding. De speciale plaat aan de achterkant van de Q-drum draait in tegengestelde richting van de trommel, waardoor de was in de lengte en breedte bewogen wordt. Hierdoor kan de wasmachine je kleding tot 2 keer sneller wassen dan gebruikelijk.
AI Wash is een slimme functie die de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter automatisch doseert. Dit betekent dat je nooit teveel wasmiddel of wasverzachter gebruikt. Daarnaast kan de troebelheidssensor zien hoe vuil je was is.
Ja, dat kan! Dankzij de AddWash deur kun je vergeten kledingstukken toevoegen, zelfs als de cyclus al gestart is. Zo kun je altijd dat verdwaalde kledingstuk nog snel even wassen.
Ja, dat kan! De Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash kan op afstand bediend worden met de SmartThings app. Zo kun je altijd en overal zien of je was klaar is om opgehangen te worden.