Veelgestelde vragen

Wat is de betekenis van een outdoor wasprogramma

Het Outdoor wasprogramma op wasmachines is ideaal voor werkkleding, sportkleding, waterbestendige kleding en ademende jassen, inclusief items met een fleecelaag of binnenvoering. Dit programma is ontworpen om dergelijke kleding zorgvuldig te reinigen en te onderhouden, met behoud van hun functionele eigenschappen.

Belangrijke kenmerken van dit programma zijn:

  • Geen Wasverzachter: Het gebruik van wasverzachter is niet toegestaan, aangezien dit de technische eigenschappen van de stoffen kan aantasten.
  • Temperatuurregeling: De standaard wastemperatuur is 30°C, aanpasbaar tot 40°C, wat flexibiliteit biedt voor verschillende soorten kleding.
  • Aanpasbare Centrifugeersnelheid: Met een snelheid van 400 tot 1200 rotaties per minuut, kan de gebruiker kiezen tussen intensief of zacht centrifugeren.
  • Beperkte Lading: De maximale lading is 2,5 kg voor normaal wassen en 1 kg voor waterdichtheidsbehandelingen.
  • Waterafstotend Middel: Voor het verbeteren van de waterafstotendheid kan een speciaal middel worden toegevoegd in het vak voor wasverzachter.

Dit wasprogramma zorgt voor een effectieve en zachte reiniging van speciale outdoor kleding, waarbij de waterafstotende en ademende eigenschappen behouden blijven.

Washing machine 1400 rpm control panel

De beste wasmachines van 2024

1

Samsung WW90T636ALH Autodose

Vulgewicht: 9 kg
Energieklasse: A
Geluidsniveau: 72 dB
Toerental: 1600 rpm
Bekijk review
2

Miele WSF 363 WCS PowerWash 2.0

Vulgewicht: 8 kg
Energieklasse: A
Geluidsniveau: 69 dB
Toerental: 1600 rpm
Bekijk review
3

Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & TwinDos

Vulgewicht: 9 kg
Energieklasse: A
Geluidsniveau: 68 dB
Toerental: 1600 rpm
Bekijk review