AEG LR73CW86 ProSteam review

Een game changer in wasmachines

De AEG LR73CW86 ProSteam is een energiezuinige wasmachine met een vulgewicht van 8 kg en ProSteam functie die het strijken vermindert. Het apparaat is ideaal voor huishoudens van 2 of 3 personen, heeft een hygiëneprogramma voor allergieën en een ProSense vulgewichtsensor. Echter, het mist een PowerCare systeem en bediening op afstand. Gebruikers waarderen de stille werking en instelmogelijkheden.
Ga direct naar de webshop waar de AEG LR73CW86 ProSteam verkrijbaar is voor de laagste prijs.

Wat je moet weten van de AEG LR73CW86 ProSteam

De AEG LR73CW86 ProSteam is een krachtige, energiezuinige wasmachine met vele handige functies, waaronder de ProSteam functie en een hygiëneprogramma. Ondanks dat hij geen PowerCare systeem en bediening op afstand heeft, is hij zeker een game changer voor wie op zoek is naar een efficiënte wasmachine die het strijken eenvoudiger maakt.

Alternatieve apparaten

Voordelen van de AEG LR73CW86 ProSteam

1

ProSteam functie

De ProSteam functie van de AEG LR73CW86 is een echte game changer. Deze functie stoomt je kleding in de trommel, waardoor je minder hoeft te strijken. Zo bespaar je tijd en energie, en ziet je kleding er altijd netjes en verzorgd uit.

2

ProSense vulgewichtsensor

De ProSense vulgewichtsensor past de duur van de cyclus aan op basis van de hoeveelheid wasgoed. Dat betekent dat je was niet langer dan nodig in de trommel blijft, wat zowel tijd als energie bespaart.

3

Energiezuinigheid

Met een energielabel van A-10% is de AEG LR73CW86 een zeer energiezuinige wasmachine. Over de gehele levensduur van de wasmachine bespaar je gemiddeld €320 op je energierekening.

4

Hygiëneprogramma

Voor degenen met een gevoelige huid, allergieën, of degenen die veel babykleertjes wassen, heeft deze wasmachine een “hygiëne” programma. Dit programma verwijdert bacteriën en allergenen met stoom.

5

Groot vulgewicht

De AEG LR73CW86 heeft een groot vulgewicht van 8 kg, wat hem ideaal maakt voor het wassen van kleine en grote ladingen. Dit maakt het ideaal voor huishoudens van 2 of 3 personen.

Een geweldige machine die tijd en energie bespaart en je kleding er op hun best uit laat zien.

Nadelen van de AEG LR73CW86 ProSteam

1

Geen PowerCare systeem

Een van de nadelen van de AEG LR73CW86 ProSteam is dat het geen PowerCare systeem heeft. Dit systeem zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het wasmiddel, wat kan bijdragen aan een betere wasprestatie.

2

Vulgewichtsensor werkt niet onmiddellijk

Volgens sommige gebruikerservaringen werkt de vulgewichtsensor niet meteen na het inschakelen van de wasmachine. Dit kan het lastig maken om je wasmiddel precies goed te doseren.

3

Bediening op afstand is niet beschikbaar

Een ander nadeel is dat deze wasmachine geen bediening op afstand heeft. Dit betekent dat je niet in staat bent om de wasmachine vanaf je smartphone te bedienen, wat voor sommige mensen een handige functie kan zijn.

Ervaringen van eerdere gebruikers

Positieve ervaringen

Gebruikers zijn dol op de stilte van de wasmachine, de grote opening, en de vele instelmogelijkheden. Ze vinden de ProSteam functie erg handig voor het verminderen van kreukels in hun wasgoed, en zijn tevreden met de energiezuinigheid van de machine.

Negatieve ervaringen

Een veelvoorkomende klacht van gebruikers is dat de vulgewichtsensor niet meteen werkt na het inschakelen van de wasmachine. Daarnaast merken sommige gebruikers op dat de machine geen PowerCare systeem heeft, wat kan bijdragen aan een betere verdeling van het wasmiddel.

Moet ik de AEG LR73CW86 ProSteam kopen?

Als je op zoek bent naar een wasmachine die zowel energiezuinig is als je kleding er op hun best uit laat zien, dan is de AEG LR73CW86 ProSteam zeker een aanrader. Het zal een game changer zijn in je huishoudelijke taken en je helpen tijd en energie te besparen.
Bekijk waar de AEG LR73CW86 ProSteam te koop is en vergelijk de prijzen.

Wat moet je weten van de AEG LR73CW86 ProSteam

Ja, de AEG LR73CW86 ProSteam heeft een kinderslot. Dit is vooral handig voor huishoudens met kleine kinderen, omdat het voorkomt dat de machine onbedoeld wordt bediend of de instellingen worden gewijzigd.
De ProSteam functie werkt door stoom te gebruiken om je kleding in de trommel te strijken. Dit helpt om kreukels te verminderen, waardoor je minder tijd kwijt bent aan het strijken van je kleding.
De AEG LR73CW86 ProSteam heeft een maximale toerental van 1600 rpm. Dit is redelijk hoog en betekent dat je wasgoed minder droogtijd nodig heeft.
Met een vulgewicht van 8 kg is de AEG LR73CW86 ProSteam zeker geschikt voor een klein huishouden. Het is ook ideaal voor mensen die vaak grotere hoeveelheden wasgoed hebben, zoals gezinnen met kinderen.