Bosch WAJ28020NL review

Alles wat je moet weten voor je koopt

De Bosch WAJ28020NL is een stille en energiezuinige wasmachine met SpeedPerfect en Hygiene Plus functies, maar mist automatische wasmiddeldosering en Iron Assist. Geschikt voor gemiddelde huishoudens met een vulgewicht van 7 kg en 15 wasprogramma’s. Gebruikers ervaren zeer schone was en een stille machine, ondanks de lange wasprogramma’s.
Ga direct naar de webshop waar de Bosch WAJ28020NL verkrijbaar is voor de laagste prijs.

Wat je moet weten van de Bosch WAJ28020NL

De Bosch WAJ28020NL is een stille, energiezuinige wasmachine met handige functies zoals SpeedPerfect en Hygiene Plus. Hoewel hij geen automatische wasmiddeldosering en Iron Assist functie heeft, leveren zijn prestaties en efficiëntie uitstekende waarde voor je geld.

Alternatieve apparaten

Voordelen van de Bosch WAJ28020NL

1

Hygiene Plus

Een groot voordeel van de Bosch WAJ28020NL is de Hygiene Plus functie. Deze functie is speciaal ontworpen om allergieën zoals huisstofmijt, pollen en dierharen te verwijderen. Dit wordt bereikt door op hogere temperaturen te wassen en langer te spoelen. Deze functie is een game changer voor mensen met allergieën. Geen jeuk of irritatie meer na het dragen van net gewassen kleding!

2

SpeedPerfect

Wil je snel je was kunnen doen, maar niet inleveren op het wasresultaat? Dan is de SpeedPerfect functie iets voor jou. Met deze functie kan je tot 65% sneller wassen zonder in te leveren op de kwaliteit van de wasbeurt. Het is de perfecte functie voor die momenten waarop je snel een schone outfit nodig hebt.

3

Energiezuinigheid

De Bosch WAJ28020NL heeft een B energielabel, wat betekent dat deze wasmachine zeer energiezuinig is. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Je kan tot wel €230 besparen op energiekosten gedurende de levensduur van de machine.

4

Voldoende vulgewicht

Met een vulgewicht van 7 kg is de Bosch WAJ28020NL geschikt voor de gemiddelde huishoudens. Of je nu een gezin van vier hebt, of dat je alleen woont en graag minder vaak wilt wassen – met 7 kg vulgewicht heb je voldoende capaciteit om al je was in één keer te doen.

5

Diverse wasprogramma's

De Bosch WAJ28020NL heeft 15 verschillende wasprogramma’s. Hierdoor is er voor elke soort kleding en elk type vlek wel een passend programma. Zo blijven je favoriete kledingstukken mooi en wordt alles optimaal schoon.

Een stille, energiezuinige wasmachine die je kleding stralend schoon krijgt, dat is de Bosch WAJ28020NL.

Nadelen van de Bosch WAJ28020NL

1

Geen i-DOS

Een nadeel van de Bosch WAJ28020NL is dat deze geen i-DOS functie heeft. Dit betekent dat je zelf het wasmiddel moet doseren. Hoewel dit niet per se een probleem is, kan het wel wat extra tijd en moeite kosten, vooral als je niet precies weet hoeveel wasmiddel je moet gebruiken.

2

Geen Iron Assist

Een ander nadeel is dat de Bosch WAJ28020NL geen Iron Assist functie heeft. Dit betekent dat de wasmachine je kleding niet met stoom behandelt om kreukels te verminderen. Als je veel strijkt, kan dit dus een minpunt zijn.

3

Lange wasprogramma's

Sommige gebruikers hebben aangegeven dat de wasprogramma’s vrij lang kunnen duren. Een was op 60 graden kan bijvoorbeeld tot 3 uur duren. Hoewel je dit kunt verkorten met de SpeedPerfect functie, verbruikt dit wel meer energie.

Ervaringen van eerdere gebruikers

Zeer schone was

Gebruikers zijn erg te spreken over hoe schoon de was uit de Bosch WAJ28020NL komt. Zelfs hardnekkige vlekken zoals bloed kunnen worden verwijderd zonder het gebruik van vlekspray.

Stille wasmachine

Een ander pluspunt dat gebruikers opmerken, is dat de wasmachine stil is. Dit is vooral prettig wanneer de wasmachine in de buurt van leefruimtes staat.

Lange wasprogramma's

Een punt van kritiek van sommige gebruikers is de lange duur van de wasprogramma’s. Zoals eerder genoemd, kan een was op 60 graden tot 3 uur duren.

Moet ik de Bosch WAJ28020NL kopen?

De Bosch WAJ28020NL is een goede keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare, energiezuinige wasmachine die grondige reiniging biedt. Ondanks enkele kleine minpuntjes, zoals de ontbrekende i-DOS en Iron Assist functies, is deze wasmachine zeker een aanrader voor elk huishouden.
Bekijk waar de Bosch WAJ28020NL te koop is en vergelijk de prijzen.

Wat moet je weten van de Bosch WAJ28020NL

De Bosch WAJ28020NL staat bekend om zijn stille werking. Met een geluidsniveau van 75 dB tijdens het centrifugeren, zal je merken dat het geluid van deze machine veel minder storend is dan dat van andere modellen.
Nee, de Bosch WAJ28020NL heeft geen automatische wasmiddeldosering. Dit betekent dat je zelf het wasmiddel en de wasverzachter moet toevoegen voor elke wasbeurt.
De Bosch WAJ28020NL is zeer energiezuinig. Met een energielabel B kun je tot €230 besparen op energiekosten gedurende de levensduur van de machine.
De Bosch WAJ28020NL heeft een vulgewicht van 7 kg. Dit is voldoende voor de was van een gemiddeld huishouden.