Bosch WAN28277NL review

Een energiezuinige wasmachine met geweldige functies

De Bosch WAN28277NL is een energiezuinige wasmachine met een A-label, vulgewicht van 8 kg, en functies zoals SpeedPerfect en Hygiene Plus-cyclus. Het is geschikt voor gemiddelde huishoudens, maar mist functies als i-DOS en Iron Assist, en heeft beperkte wasprogramma’s. Gebruikerservaringen zijn overwegend positief, met lof voor het stille geluidsniveau en programma-opties.
Ga direct naar de webshop waar de Bosch WAN28277NL verkrijbaar is voor de laagste prijs.

Wat je moet weten van de Bosch WAN28277NL

De Bosch WAN28277NL is een solide, energiezuinige wasmachine met slimme functies zoals de SpeedPerfect en Hygiene Plus-cyclus. Het heeft een ruim vulgewicht van 8 kg, maar mist enkele functies zoals i-DOS voor automatische dosering van wasmiddel en de Iron Assist-functie. Al met al is het een betrouwbare wasmachine voor een gemiddeld huishouden.

Alternatieve apparaten

Voordelen van de Bosch WAN28277NL

1

SpeedPerfect

De SpeedPerfect functie is een echte game changer. Het stelt je in staat om tot 65% sneller te wassen met hetzelfde wasresultaat. Als je haast hebt, kun je de katoencyclus verkorten met SpeedPerfect. Zo is je dekbed op tijd schoon voor het weekend.

2

Hygiene Plus cyclus

Een andere opvallende functie is de Hygiene Plus-cyclus. Deze functie is speciaal ontworpen voor mensen die allergisch zijn voor huisdierenharen of pollen. Met deze cyclus was je langer op een hogere temperatuur en voeg je een extra spoeling toe. Hierdoor heb je minder last van huidirritatie. Je was is ook extra schoon, wat handig is als je bijvoorbeeld babykleertjes hebt.

3

Energiezuinigheid

De Bosch WAN28277NL is een zeer energiezuinige wasmachine met een A energielabel. Hierdoor kun je zowel kleine als grote wasbeurten doen voor 2 of 3 personen. Met een vulgewicht van 8kg is de trommel geschikt voor overhemden, beddengoed en jeans. Bovendien bespaar je over de levensduur van de machine zo’n 290 euro op energie.

4

Ruim vulgewicht

Met een vulgewicht van 8 kg is de Bosch WAN28277NL geschikt voor zowel kleine als grote wasbeurten. Of je nu een aantal overhemden moet wassen of het beddengoed van het hele gezin, deze machine kan het aan.

5

Rustig geluidsniveau

Met een geluidsniveau van slechts 71 dB tijdens het centrifugeren, is de Bosch WAN28277NL een relatief stille wasmachine. Dit maakt het ideaal voor huishoudens waar de wasmachine dichtbij de woonruimte staat, of voor mensen die graag ’s nachts wassen om te profiteren van het goedkopere nachttarief.

Een stil, energiezuinig beest met slimme functies.

Nadelen van de Bosch WAN28277NL

1

Geen i-DOS voor automatische dosering van je wasmiddel

Een nadeel van de Bosch WAN28277NL is dat het de i-DOS-functie voor automatische dosering van je wasmiddel niet heeft. Dit betekent dat je zelf de hoeveelheid wasmiddel moet meten en toevoegen voor elke wasbeurt.

2

Geen Iron Assist-functie om rimpels met stoom te verminderen

Een ander nadeel is het ontbreken van de Iron Assist-functie. Deze functie vermindert de rimpels in je kleding met stoom, wat het strijken na het wassen gemakkelijker maakt. Als je veel kledingstukken hebt die gestreken moeten worden, is dit misschien iets om in gedachten te houden.

3

Beperkte programma opties

In vergelijking met andere modellen op de markt, biedt de Bosch WAN28277NL beperkte wasprogramma opties. Hoewel het de meest voorkomende programma’s bevat zoals katoen, synthetisch en wol, ontbreken er enkele specifieke programma’s zoals sport, donkere kleding of gordijnen.

Ervaringen van eerdere gebruikers

Positieve ervaringen

Gebruikers zijn over het algemeen zeer positief over de Bosch WAN28277NL. Ze waarderen met name het stille geluidsniveau, waardoor je de wasmachine nauwelijks hoort als je in een andere kamer bent. Daarnaast zijn er veel programma-opties en is er een startvertraging tot 24 uur. Ook wordt de eco-optie zeer gewaardeerd.

Negatieve ervaringen

Ondanks de overwegend positieve ervaringen, zijn er ook enkele negatieve ervaringen. Hoewel de machine over het algemeen als stil wordt beschouwd, merkt een gebruiker op dat dit niet altijd het geval is. Bovendien missen sommige gebruikers specifieke wasprogramma’s.

Moet ik de Bosch WAN28277NL kopen?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare, energiezuinige wasmachine met slimme functies, dan is de Bosch WAN28277NL zeker een model om te overwegen. Het biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding en is ideaal voor gemiddelde huishoudens.
Bekijk waar de Bosch WAN28277NL te koop is en vergelijk de prijzen.

Wat moet je weten van de Bosch WAN28277NL

De Bosch WAN28277NL heeft een vulgewicht van 8 kg. Dit betekent dat de machine tot 8 kg wasgoed in één keer kan wassen.
Ja, de Bosch WAN28277NL heeft een eco-programma. Met dit programma kun je energie besparen door op lagere temperaturen te wassen.
Ja, de Bosch WAN28277NL heeft een Hygiene Plus-cyclus die speciaal is ontworpen voor mensen die allergisch zijn voor huisdierenharen of pollen. Met deze cyclus was je langer op een hogere temperatuur en voeg je een extra spoeling toe.
De Bosch WAN28277NL heeft een energielabel van A. Dit maakt het een van de meest energiezuinige modellen op de markt.