Bosch WGB24407NL review

De ideale wasmachine voor de moderne tijd?

De Bosch WGB24407NL is een energiezuinige wasmachine met een vulgewicht van 9 kg, uitgerust met Iron Assist en 4D Wash-systeem voor efficiënter wassen. Het mist echter de i-DOS-functie en kan lawaaiig zijn. Gebruikers waarderen vooral de antivlekfunctie en de tijdbesparende strijkfunctie, ondanks enkele meldingen over onbetrouwbare bediening op afstand.
Ga direct naar de webshop waar de Bosch WGB24407NL verkrijbaar is voor de laagste prijs.

Wat je moet weten van de Bosch WGB24407NL

De Bosch WGB24407NL is een game changer voor je wasdagen. Met functies als de Iron Assist-stoomfunctie en het 4D Wash-systeem, wordt wassen een fluitje van een cent. De wasmachine is zeer energiezuinig en heeft een groot vulgewicht van 9 kg, waardoor je veel was in één keer kunt doen. Er zijn echter ook een paar minpunten, zoals het ontbreken van de i-DOS-functie voor automatische dosering van wasmiddel en het feit dat het apparaat met 70 dB tijdens het centrifugeren niet het stilste is.

Alternatieve apparaten

Voordelen van de Bosch WGB24407NL

1

Sneller klaar met strijken

Een van de meest opvallende functies van de Bosch WGB24407NL is de Iron Assist-stoomfunctie. Deze functie helpt je om tot 50% minder te strijken. Met de Iron Assist-functie worden kreukels uit je droge was verwijderd, waardoor je minder tijd kwijt bent aan strijken. Vooral als je een druk leven hebt, of gewoon een hekel hebt aan strijken, kan dit een groot voordeel zijn.

2

De 4D Wash-functie

De Bosch WGB24407NL beschikt over een 4D Wash-systeem. Dit systeem verspreidt het wasmiddel gelijkmatig over je kleding, wat resulteert in een schonere was. De machine past de hoeveelheid water en energie automatisch aan de grootte van de lading aan, waardoor je zowel water als energie bespaart. Bovendien zorgt het 4D Wash-systeem ervoor dat vlekken ook bij een lagere temperatuur verdwijnen.

3

De antivlekfunctie

Heb je olie gemorst tijdens het avondeten? Geen zorgen, de Bosch WGB24407NL heeft een antivlekfunctie die de meeste voorkomende vlekken herkent en uit je kleding verwijdert. Deze functie kan een enorme hulp zijn, vooral als je kinderen hebt die vaak vlekken maken, of als je zelf gewoon een beetje onhandig bent.

4

Groot vulgewicht

Met een vulgewicht van 9 kilogram is de Bosch WGB24407NL perfect voor grote huishoudens. De grote trommel en opening zorgen ervoor dat al je beddengoed, kussenslopen en handdoeken in één keer in de trommel passen. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook energie.

5

Energiezuinigheid

De Bosch WGB24407NL heeft een energielabel van A-20%, wat betekent dat het apparaat zeer energiezuinig is. Dit kan je op de lange termijn een flinke besparing opleveren op je energierekening.

Met de Bosch WGB24407NL wordt wassen een fluitje van een cent.

Nadelen van de Bosch WGB24407NL

1

Geen i-DOS-functie

Een opvallende afwezige functie op de Bosch WGB24407NL is de i-DOS-functie voor automatische dosering van je wasmiddel. Dit betekent dat je het wasmiddel zelf moet toevoegen, wat minder handig is dan een automatisch systeem.

2

De wasmachine maakt lawaai

Ondanks dat de Bosch WGB24407NL vele voordelen heeft, is er één nadeel dat sommige gebruikers hebben opgemerkt: het geluidsniveau. Met een geluidsniveau van 70 dB tijdens het centrifugeren, is dit apparaat niet het stilste op de markt. Voor sommige mensen kan dit storend zijn, vooral als je de wasmachine in een open ruimte hebt staan.

3

Bediening op afstand is niet altijd even betrouwbaar

Hoewel de Bosch WGB24407NL compatibel is met de Home Connect app, wat betekent dat je het apparaat op afstand kunt bedienen, melden sommige gebruikers dat deze functie niet altijd even betrouwbaar is. Dit kan frustrerend zijn, vooral als je van plan bent om regelmatig van deze functie gebruik te maken.

Ervaringen van eerdere gebruikers

Positieve gebruikerservaringen

Veel gebruikers van de Bosch WGB24407NL zijn zeer te spreken over deze wasmachine. Ze prijzen onder andere het grote vulgewicht van 9 kg en de diverse innovatieve functies zoals de Iron Assist-stoomfunctie en het 4D Wash-systeem. Het feit dat het apparaat zeer energiezuinig is, wordt ook regelmatig genoemd als een groot pluspunt.

Negatieve gebruikerservaringen

Enkele gebruikers hebben echter ook wat negatieve punten opgemerkt. Zo vinden sommige gebruikers het ontbreken van de i-DOS-functie voor automatische dosering van het wasmiddel een gemis. Verder zijn er gebruikers die melden dat de bediening op afstand via de Home Connect app soms niet even betrouwbaar is.

Moet ik de Bosch WGB24407NL kopen?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare, energiezuinige wasmachine met een groot vulgewicht en handige functies, dan is de Bosch WGB24407NL een uitstekende keuze. Hoewel het apparaat niet perfect is, biedt het veel waar voor je geld en maakt het je wasdagen een stuk eenvoudiger en efficiënter.
Bekijk waar de Bosch WGB24407NL te koop is en vergelijk de prijzen.

Wat moet je weten van de Bosch WGB24407NL

De Iron Assist-stoomfunctie is een speciaal programma dat tot 50% van de kreukels uit je droge was kan verwijderen. Het programma duurt iets meer dan 20 minuten en kan tot 5 shirts tegelijk stomen. Na afloop voelen de kledingstukken enigszins vochtig aan, dus het is aan te raden om ze nog even op te hangen.
Het 4D Wash-systeem is een techniek waarmee de wasmachine het wasmiddel gelijkmatig over je kleding verspreidt. Hierdoor kunnen ook vlekken op lagere temperaturen verdwijnen, waardoor je energie kunt besparen. Dit systeem is ook effectief bij een volle trommel dankzij het grote vulgewicht van de machine.
De bediening op afstand via de Home Connect app is over het algemeen betrouwbaar, maar er zijn meldingen van gebruikers dat deze functie soms niet naar behoren werkt. Het kan handig zijn om de app regelmatig te updaten om problemen te voorkomen.
Een A-20% energielabel betekent dat het apparaat 20% zuiniger is dan een apparaat met een A-label. Dit betekent dat je met de Bosch WGB24407NL op de lange termijn kunt besparen op je energierekening.