Haier HW90-B16939 i-Pro 3 Silence review

De ultrastille game changer in wasmachines

De Haier HW90-B16939 i-Pro 3 Silence is een energiezuinige wasmachine met een A energielabel, groot vulgewicht van 9 kg en een Anti-Allergie-cyclus. Het apparaat is zeer stil en heeft een handige stoomfunctie en load sensor. Echter, het mist een zelfreinigende wasmiddellade en een volledige snelle wascyclus. Gebruikerservaringen benadrukken de stilte en het grote vulgewicht.
Ga direct naar de webshop waar de Haier HW90-B16939 i-Pro 3 Silence verkrijbaar is voor de laagste prijs.

Wat je moet weten van de Haier HW90-B16939 i-Pro 3 Silence

De Haier HW90-B16939 i-Pro 3 Silence is een stille en energiezuinige wasmachine met een groot vulgewicht van 9 kg en een handige Anti-Allergie-cyclus. Hoewel het enkele nadelen heeft, zoals het ontbreken van een zelfreinigende wasmiddellade en een volledige snelle wascyclus, wordt dit ruimschoots goedgemaakt door de vele voordelen. Het is een wasmachine die je kunt definiëren als een game changer in de wereld van wasmachines.

Alternatieve apparaten

Voordelen van de Haier HW90-B16939 i-Pro 3 Silence

1

Hoge energiezuinigheid

De Haier HW90-B16939 i-Pro 3 Silence heeft een A energielabel, waardoor deze wasmachine zeer energiezuinig is. Dit is een grote troef voor je energierekening, want over de levensduur van de machine bespaar je hiermee tot wel 290 euro. Dus als je wilt besparen op je energierekening terwijl je tegelijkertijd je ecologische voetafdruk verkleint, dan is deze wasmachine een goede keuze.

2

Grote vulgewicht

Met een vulgewicht van 9 kg is de Haier HW90-B16939 i-Pro 3 Silence uitermate geschikt voor zeer grote ladingen wasgoed. Of je nu handdoeken, kleding of beddengoed moet wassen, deze wasmachine heeft er ruimte voor. Dit betekent dat je minder vaak hoeft te wassen, wat je tijd en energie bespaart.

3

Anti-Allergie-cyclus

Als je last hebt van allergieën, dan is deze wasmachine mogelijk een uitkomst voor je. Dankzij de Anti-Allergie-cyclus worden bacteriën en allergenen grondig uit je wasgoed verwijderd. Dit komt doordat er tijdens het wassen een hoge temperatuur wordt gebruikt. Zo draagt de Haier HW90-B16939 i-Pro 3 Silence bij aan een betere gezondheid en minder allergieklachten.

4

Handige stoomfunctie

De Refresh stoomfunctie van deze wasmachine is echt een game changer. Met deze functie kan je je favoriete shirt opfrissen en oude geuren verwijderen zonder het te hoeven wassen. Dit is niet alleen handig als je haast hebt, maar het bespaart ook water en energie.

5

Load sensor

De load sensor van deze wasmachine past de cyclus aan elke lading aan, zodat je nooit te veel energie en water gebruikt. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

De Haier HW90-B16939 i-Pro 3 Silence is niet zomaar een wasmachine, het is een stille kracht die je wasgoed niet alleen schoonmaakt, maar ook je allergieën verlicht.

Nadelen van de Haier HW90-B16939 i-Pro 3 Silence

1

Geen zelfreinigende wasmiddellade

Een van de nadelen van deze wasmachine is dat de wasmiddellade niet zelfreinigend is. Dit betekent dat je nog steeds wat onderhoud moet plegen om de lade schoon en vrij van schimmel en zeepresten te houden.

2

Geen volledig snelle wascyclus

De Haier HW90-B16939 i-Pro 3 Silence heeft geen volledig snelle wascyclus. Dit betekent dat je misschien iets langer moet wachten op je wasgoed, vooral als je in een haast bent.

3

Geen automatische wasmiddeltoevoer

Er is geen functie voor automatische wasmiddeltoevoer op deze wasmachine, wat betekent dat je handmatig het juiste bediening op afstand hoeveelheid wasmiddel moet toevoegen bij elke wasbeurt.

Ervaringen van eerdere gebruikers

Positieve ervaringen

Gebruikers prijzen de Haier HW90-B16939 i-Pro 3 Silence vooral om zijn stilte. Zo meldt een gebruiker dat deze wasmachine “doet wat het moet doen” en is hij “erg blij mee, vooral qua geluid in vergelijking met mijn oude machine, deze muis is echt stil”. Een andere gebruiker noemt het een “perfecte wasmachine” die “bijna geruisloos” is, wat “zeer aangenaam is voor het wonen in een appartement”. Het grote vulgewicht van de machine is ook een pluspunt, aangezien je minder vaak hoeft te wassen.

Negatieve ervaringen

Een van de punten van kritiek die gebruikers hebben, is dat de 1600 rpm centrifugeerfunctie niet mogelijk is bij alle wasprogramma’s. Dit kan betekenen dat bepaalde soorten wasgoed niet zo droog zijn als je zou willen na het wassen.

Moet ik de Haier HW90-B16939 i-Pro 3 Silence kopen?

Ja, we bevelen de Haier HW90-B16939 i-Pro 3 Silence zeker aan. Als je op zoek bent naar een stille, energiezuinige wasmachine die ook nog eens helpt bij het bestrijden van allergieën, dan is dit de wasmachine voor jou.
Bekijk waar de Haier HW90-B16939 i-Pro 3 Silence te koop is en vergelijk de prijzen.

Wat moet je weten van de Haier HW90-B16939 i-Pro 3 Silence

Volgens gebruikers is de Haier HW90-B16939 i-Pro 3 Silence echt stil, waardoor het een goede keuze is voor mensen die in een appartement wonen of die gewoon niet gestoord willen worden door het lawaai van een wasmachine.
Nee, de wasmiddellade van deze wasmachine is niet zelfreinigend. Dit betekent dat je nog steeds wat onderhoud moet plegen om de lade schoon en vrij van schimmel en zeepresten te houden.
De Haier HW90-B16939 i-Pro 3 Silence heeft een vulgewicht van 9 kg, waardoor hij geschikt is voor zeer grote ladingen wasgoed. Dit betekent dat je minder vaak hoeft te wassen, wat je tijd en energie bespaart.
De Anti-Allergie-cyclus is een functie van deze wasmachine die bacteriën en allergenen grondig uit je wasgoed verwijdert door tijdens het wassen een hoge temperatuur te gebruiken. Dit kan helpen om je allergieklachten te verlichten.