Samsung WW90T554AAE Addwash review

Jouw toekomstige wasmachine?

De Samsung WW90T554AAE AddWash is een energiezuinige wasmachine met een vulgewicht van 9 kg, ideaal voor grote huishoudens. Het heeft smart control voor bediening op afstand, een Steam Wash functie voor extra hygiëne, en een AddWash deur om vergeten was toe te voegen. Echter, het mist een Autodose functie en niet alle programma’s kunnen 9 kg aan.
Ga direct naar de webshop waar de Samsung WW90T554AAE Addwash verkrijbaar is voor de laagste prijs.

Wat je moet weten van de Samsung WW90T554AAE Addwash

De Samsung WW90T554AAE AddWash is een indrukwekkende, energiezuinige wasmachine met slimme functies. Ondanks enkele minpunten, zoals het ontbreken van Autodose en het feit dat niet alle programma’s de volledige 9 kg kunnen aan, biedt het algemene gebruiksgemak en de efficiëntie die het biedt, geweldige voordelen. Wanneer je zoekt naar een wasmachine die je leven een beetje makkelijker maakt, dan is de Samsung WW90T554AAE AddWash een uitstekende keuze.

Alternatieve apparaten

Voordelen van de Samsung WW90T554AAE Addwash

1

Energiezuinigheid

Met een energielabel A staat de Samsung WW90T554AAE AddWash bovenaan de lijst van energiezuinige wasmachines. Dat betekent niet alleen dat je iets goeds doet voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Je bespaart gedurende de levensduur van de machine maar liefst 290 euro op energiekosten.

2

Grote vulgewicht

Met een vulgewicht van 9 kg is deze wasmachine ideaal voor grote huishoudens. Of je nu een groot gezin hebt of gewoon minder vaak wilt wassen, deze machine kan het aan. Maar let op: niet alle programma’s kunnen de volle 9 kg aan.

3

Bediening op afstand

Dankzij de smart control functie kan je de wasmachine bedienen met je smartphone of tablet. Dat betekent dat je de voortgang van je wasbeurt op afstand kunt checken, waar je ook bent.

4

Steam Wash

De Steam Wash functie wast extra hygiënisch door allergenen en bacteriën te verwijderen met stoom. Dit is een echte game changer voor mensen met huidirritaties of gevoelige huid, omdat het de kans op irritatie vermindert.

5

AddWash deur

Vergeet je altijd die ene sok? Geen probleem met de AddWash functie. Dankzij de speciale AddWash deur kan je vergeten was toevoegen, zelfs als de machine al draait.

Een wasmachine moet niet alleen schoon wassen, maar ook het leven een beetje makkelijker maken. En dat is precies wat de Samsung WW90T554AAE AddWash doet.

Nadelen van de Samsung WW90T554AAE Addwash

1

Geen Autodose

Hoewel de Samsung WW90T554AAE AddWash boordevol functies zit, mist het een Autodose functie voor automatische dosering van je wasmiddel. Dit betekent dat je nog steeds handmatig de juiste hoeveelheid wasmiddel moet toevoegen.

2

Beperkingen bij maximale vulgewicht

Ondanks het grote vulgewicht van 9 kg kunnen niet alle programma’s deze capaciteit aan. Dit kan een beetje frustrerend zijn als je hoopt al je was in één keer te doen.

3

De app biedt beperkte meerwaarde

Hoewel de app een leuke extra is, biedt deze volgens sommige gebruikers geen significante meerwaarde. Het kan handig zijn om de voortgang van je wasbeurt op afstand te checken, maar het is zeker geen cruciale functie.

Ervaringen van eerdere gebruikers

Positieve ervaringen

Gebruikers waarderen vooral de rustige werking van de machine en de toegevoegde waarde van de verschillende programma’s. Ze vinden het ook handig dat de was er droger uitkomt dan bij veel andere wasmachines, waardoor ze ook besparen op drogen.

Negatieve ervaringen

Aan de andere kant melden sommige gebruikers dat niet alle programma’s de volledige 9 kg vulgewicht aankunnen. Ook wordt de app door sommige gebruikers gezien als een gimmick, zonder echte toegevoegde waarde.

Moet ik de Samsung WW90T554AAE Addwash kopen?

Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine die grote hoeveelheden was kan verwerken en het dagelijkse wasproces makkelijker kan maken met slimme functies, dan is de Samsung WW90T554AAE AddWash een uitstekende keuze.
Bekijk waar de Samsung WW90T554AAE Addwash te koop is en vergelijk de prijzen.

Wat moet je weten van de Samsung WW90T554AAE Addwash

De Steam Wash functie is een bijzondere functie van de Samsung WW90T554AAE AddWash die extra hygiënisch wast door allergenen en bacteriën te verwijderen met stoom. Het is een geweldige functie voor mensen met gevoelige huid, omdat het helpt huidirritatie te verminderen.
Het vulgewicht van een wasmachine verwijst naar de hoeveelheid droog wasgoed die de machine in één wasbeurt kan verwerken. Een vulgewicht van 9 kg is ideaal voor grotere huishoudens of mensen die minder vaak willen wassen.
Met de bediening op afstand kan je de voortgang van je wasbeurt op afstand bekijken via een app op je smartphone of tablet. Je kan ook meldingen ontvangen wanneer je was klaar is.
De AddWash deur is een speciale functie die je in staat stelt om vergeten was toe te voegen, zelfs als de wasmachine al draait. Dit is erg handig als je die verloren sok of dat vergeten shirt wilt toevoegen nadat het programma al is gestart.